Blogolj!

Hirtelen három fővel gyarapodott a Maradona-család

Dorogi László

Az egykori legendás futballista sosem vetette meg a földi élvezeteket, éppen a kokainfüggőségéből való kigyógyulás érdekében költözött Kubába 2000-ben. Hogy mit csinált öt évig a szigetországban? Többek között három gyereket.

Erről viszont csak most számolt be az ügyvédje, de a jó öreg Diego nem tagad semmit, sőt, azt is mondta, hogy még ezen a nyáron a nevére veszi a három gyerkőcöt, már amennyiben a DNS-teszt bebizonyítja, hogy tényleg mind az övé.

Maradonának eddig öt elismert gyereke volt, a legidősebb 32, a legfiatalabb pedig 6 éves, a Kubában nemzett gyerekek viszont három különböző kubai nőtől születtek. A most 58 éves argentin csillag egyébként nem csak dorbézolt a latin-amerikai országban, ottléte ideje alatt megismerkedett a híres kubai vezetővel, Fidel Castróval is, aki olyan nagy hatást gyakorolt rá, hogy az arcképét a lábára tetováltatta.

Az egykori sztárfutballista 1984-ben vette feleségül Claudia Villafanét, akitől két lánya született, a házasságuk 2004-ben ért véget, akkor egyik lánya úgy nyilatkozott, hogy barátságban váltak el. Nem lenne meglepő, ha a kubai kiruccanás is közre játszott volna ebben.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/69995/pics/lead_800x600.jpg
Diego Maradona,Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?