Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Rettegj Rossi, az állásodra pályázik egy agresszor

Hiába tett pontot Hosszú Katinkával való közös életének végére Shane Tusup az USA-ban lezajlott válóperével, az úszás egykori első számú itthoni ordibátora képtelen elszakadni Magyarországtól.

Fotó: RAS-archívum

A legújabban golfozói karrierbe vágó Tusup most azzal állt elő Facebook-oldalán, hogy szeretne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lenni. Attól a jelentéktelen apróságtól eltekintve, hogy a jó öreg Shane-nek semmiféle köze nincs a labdarúgáshoz, akár még jól is elsülhetne egy ilyen vad lépés, a srácok motivációját és erőnlétét biztosan az egekbe ordítaná, de azért egy szövetségi kapitányi pozícióhoz nem árt tisztában lenni egy-két futballszakmai fortéllyal, taktikával, ilyesmi.

Tusup azt írta közösségi oldalán, hogy a világ legcsodálatosabb és legnagyobb kihívása lenne, ha a fociválogatott szövetségi kapitányaként térhetne vissza Magyarországra, sőt, egyenesen felszólította az arra jogosult személyeket, hogy ha módjukban áll, nevezzék is ki azonnal őt és mindent rendbe rak, sőt, egyenesen garantálja, hogy az ő irányításával a magyar csapat nem fog kudarcot vallani. Hát jó.

Azért Marco Rossinak nem kell a gatyájába piszkítania Tusup legújabb agymenésétől, minden bizonnyal ez a keringőre való felhívás is csak a kapuzárási pánik újabb előjele, a rettegés hangja, mert a jenki tréner attól fél, hogy rövid úton elfelejtjük őt Magyarországon és ő marad mindenki szemében a közellenség és a rossz fiú. A magyar válogatott egyébként márciusban kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezősorozatot Szlovákiában, de megküzd majd a kontinenstornára való kijutásért a vb-ezüstérmes horvátokkal, a Gareth Bale-t és jó néhány Premier League-sztárt felvonultatót Wales-szel is. Nem lesz egyszerű a kvalifikáció, de ez legyen Marco Rossi és a szakmai stáb gondja.

Shane pedig jobban járna, ha végre tényleg elengedné ezt a magyarországi karriercsinálást. Hosszú Katinka is sokkal felszabadultabb, amióta nem tartja terrorban az ordibáló agresszor. 

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/69983/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,magyar labdarúgó-válogatott,Shane Tusup
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-17 11:20:05
Ez a húgyagyú senkiházi pont olyan (kunhalmiul: ojjan), mint a furcsány adócsaló, tömegbelövető, notórius hazudozó, furkó ferkó, aki szintén mindenhez (is) ért !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?