Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Eltiltották a múltheti Dac-Slovan Bratislava meccs játékvezetőjét

Súlyos hibái miatt, eltiltotta a szlovák futballszövetség a múlt szombati DAC–Slovan Bratislava mérkőzésen kétszer is nagyot hibázó játékvezetőt. A DAC magyar játékosa Kalmár Zsolt ellen pedig eljárás indult.

fotó: fcdac.sk

A játékvezetői testület álláspontja szerint Filip Glova mindkét kapu előtt elmulasztott megítélni egy jogosnak tűnő büntetőt, ezért jár a szigorú büntetés. Hasonlóra számíthat a mérkőzés után feldúltan, egyben meggondolatlanul nyilatkozó Kalmár Zsolt is. 

A magyar válogatott középpályása a DAC számára meg nem adott büntető után ezt találta mondani:

"Hasonló szituáció után hasonló döntésnek kellett volna születnie, büntetőt kellett volna rúgnunk. Viszont tudjuk, a játékvezető szlovák volt."

A Nemzeti Sport értesülése szerint ezért a kijelentésért kell február 26-ig írásban kell nyilatkoznia a magyar válogatott játékosnak.

A DAC-ra szombaton ismét rangadót játszik, ezuttal a címvédő Spartak Trnava vendége lesz. A mérkőzés helyszíne a City Arena lesz, március 21-én a Szlovákia ebben a stadionban fogadja majd a magyar nemzeti csapatot Eb-selejtezőn.

Címkék: DAC, Kalmár Zsolt
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/69278/pics/lead_800x600.jpg
DAC,Kalmár Zsolt
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?