Blogolj!

Élete góljától fosztották meg a skót focista hölgyet - videó

Dorogi László

Minden bizonnyal élete gólját vette el a játékvezető Kerry Montgomery kisasszonytól a skót női labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. Ha mindez nem lenne elég, még csapata is kikapott.

Fotó: Origo

Íratlan szabály, hogy futó akció közben nem vethet véget a játékvezető-sporttárs futballmérkőzésnek, holott a bírókat a szabálykönyv semmilyen paragrafusa nem kötelezi arra, hogy ki kell várniuk a játékidőn túl várható események végkifejletét.

Nos, a Motherwell a Forfar Farmington ellen szenvedett úgy 3-2-es vereséget a skót női labdarúgó bajnokság legutóbbi játéknapján, hogy az utolsó pillanatokban sikerülhetett volna az egyenlítés és a pontmentés. Kerry Montgomery iramodott meg a pálya jobb szélén, majd a tizenhatoson belül célzott és lőtt, méghozzá pokolian nagy gólt a hosszú felső sarokba. A dolog szépséghibája, hogy ekkor már véget ért a mérkőzés, ugyanis a játékvezető már akkor véget vetett a találkozónak, amikor Montgomery kisasszony még javában kereste a megfelelő lövőpozíciót.

A Motherwell futballista hölgyei harcos amazonként estek neki a rettenetesen időzítő játékvezetőnek, pedig ő csak a dolgát végezte. Mondjuk ezt tehette volna jobban is.

Címkék: Labdarúgás
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/69073/pics/lead_800x600.jpeg
Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?