Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Balhé a balkánon, szerb vízilabdázókra támadtak horvát huligánok

Dorogi László

A támadók a szerb Crvena Zvezda vízilabdázóit pécézték ki, majd vasrudakkal felfegyverkezve támadtak rájuk Splitben. A játékosok könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Fotó: Jutarnji List

A támadás szombat délután történt, amikor a belgrádi klub négy játékosa egy spliti kávézóban töltötte szabadidejét. A sportolókhoz odalépett öt horvát férfi, akik azt követelték tőlük, hogy vegyék le a Crvena Zvezda logójával ellátott melegítőiket. A pólósok nem tettek eleget a huligánok kérésének, ezért dulakodás kezdődött, majd előkerültek az ominózus vasrudak is.

A Crvena Zvezda vízilabdacsapatának igazgatója, Igor Milojevic úgy nyilatkozott, hogy a játékosok nem provokálták a helyieket, ennek ellenére Aleksandro Kraljnak a tengerbe kellett menekülnie a támadók elől, ám miután azok a partról is arra kényszerítették, hogy vegye le melegítőjét, levette a felsőjét és megpróbálta kijuttatni a partra.

Kralj egyébként orrsérülést szenvedett, de egészen a rendőrség kiérkeztéig nem volt hajlandó kijönni a vízből, ahonnan végül egy lány segített neki kimászni a partra, miközben Dusan Vasic hátsérülést, Milos Maksimovic pedig lábsérülést szenvedett a támadás következtében.

Marko Milic horvát kormányszóvivő úgy nyilatkozott az esettel kapcsolatban, hogy a horvát kormány a leghatározottabban elítéli a történteket, hozzátéve, a rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy elfogják ennek a barbár tettnek az elkövetőit.

Címkék: vízilabda
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/68721/pics/lead_800x600.jpg
vízilabda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?