Blogolj!

Ettől nagyobb oltást az orvostól sem kapott volna Dzsudzsák

A Ferencváros ukrán vezetőedzője hisz a kőkemény munkában, ezért játékosait alaposan meghajtja az edzéseken. Akad, aki bírja a terhelést és akad olyan is, aki nem.

Fotó: MTI

Csütörtök este zárult le az átigazolási időszak az európai labdarúgópiacon, többek között az NB I listavezetője is hajrázott egy nagyot és behúzta a magyar élvolnal jelenlegi legdrágább labdarúgóját, a brazil Isael Barbosát - erről társoldalunk, a Sportfaktor is beszámolt.

Labdarúgó NB I: brazil támadót igazolt a Ferencváros

SportFaktor A jelenleg listavezető fővárosi együttes hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Isael Barbosát.

Az M4 Sport csatorna külön műsort szentelt csütörtökön az átigazolási hajrá fontos híreinek feldolgozására, a szakértők átnyálazták a magyar és a nemzetközi piac legfontosabb transzfereit és persze megszólaltattak érintetteket is.

Mint kiderült, a téli szünet alatt Dzsudzsák Balázs a Ferencvárossal edzett néhány hétig, de még mielőtt elkezdenénk különböző konspirációkat gyártani, meg kell nyugtatnom mindenkit, Balázs marad a Közel-Keleten, nem igazol haza egyelőre. Tulajdonképpen egy rövid időszak után ki is kopott a zöld-fehérek edzéseiről, bár azok alapján, amit Szerhij Rebrov, az FTC ukrán trénere az M4 Sport műsorában elmondott, ennek akár az is lehet az oka, hogy a magyar válogatottba nemrég visszatérő Dzsudzsáknak - nem tudok finomabban fogalmazni - picit büdös a munka.

"Dzsudzsákot kellene megkérdezni arról, hogy ő szeretne-e itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is. Amint látni lehetett, mi nagyon intenzíven próbálunk játszani. Lehet, ahogy látta az edzéseinket, úgy döntött, hogy ez túl sok neki - de ez az ő problémája, nem az enyém"

- fogalmazott Rebrov.

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/68367/pics/lead_800x600.jpg
Dzsudzsák Balázs,Ferencváros,Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-02-02 13:39:45
Több helyen, több alkalommal tapasztaltam, hogy a mostani viszonya, a mai tudása alapján "túlsztárolják" már ezt a Balázskát. Ma már nem olyan nagy szám ez a fickó, mint volt annak idején az első külföldi szerződésének időszakában.
Tudomásul kell venni, - többek között neki is - hogy természetes módon elszállt felette is az idő, a gyorsasága, a robbanékonysága mára már megkopott.
Félreértés ne essék: minden sportolót tisztelek, és becsülök, ám - vallom - mindent a helyén kell kezelni, még akkor is, ha időnként az picit kellemetlen lehet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?