Blogolj!

Döbbenetes baleset a kézilabda-világbajnokságon

Dorogi László

A spanyol kézilabda-válogatott két játékosa is sérülést szenvedett a csapat pénteki edzésén, mert rájuk dőlt egy hatalmas ledfal.

Fotó: tellereport.com

Az eset már csak azért is döbbenetes, mert nem egy kis falusi tornacsarnokban történt meg a szerencsétlen baleset, hanem a kölni Lanxess Arénában, amely évek óta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Four otthona.

A Marca arról számolt be, hogy a két balszerencsés kézilabdázó egyike a Barcelona játékosa, Aitor Arino, akinek a kezén ejtett sérülést az elszabaduló ledfal, a másik a PSG-ben védő Rodrigo Corrales kapus, akinek a térde sérült meg, ráadásul súlyosan, ezért a spanyol válogatott szakmai stábjának riadóztatnia is kellett a Veszprémben játsszó 39 éves Sterbik Árpádot, hogy ugorjon be a torna hátralevő részére.

Sterbik már harmadik alkalommal segíti ki a spanyol válogatottat világversenyen, néhány napja pedig azt nyilatkozta, hogy készen áll most is a beugrásra, amennyiben valamelyik kapust sérülés miatt helyettesítenie kell, de ekkor még nem gondolhatott arra, hogy ilyen banális véletlennek köszönhetően veszik újra igénybe a segítségét. A veszprémi hálóőr azóta már el is utazott Németországba és hivatalosan be is nevezték, ugyanis Corralest térdfájdalmai miatt péntek késő estik ki sem engedték a kórházból.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/67821/pics/lead_800x600.jpg
kézilabda,világbajnokság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?