Blogolj!

Még mindig pipa Liu Shaolin Sándor ex-barátnője szakításuk miatt

Dorogi László

A friss Európa-bajnok volt párja nem bocsájtotta meg a klasszis gyorskorcsoláyzónak, hogy sms-ben dobta ki. Hollandiában is üzent neki.

Fotó: Profimedia-Reddot

Már majd' egy éve annak, hogy a férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónk megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyérmét, ám szerencsére az ötkarikás siker nem csupán egy kiugró eredmény volt, Liu Shaolin Sándorék azóta is szállítják a szebbnél szebb győzelmeket, csillogóbbnál csillogóbb érmeket.

Újabb történelmi siker: Liu Shaolin Sándor összetett Európa-bajnok

Liu Shaolin Sándor toronymagasan vezetett a 3000 méteres szuperdöntőt megelőzően míg öccse Liu Shaoang a második helyen állt. A két magyar korcsolyázó kettős sikerére valamint az összetett Eb-győzelemre egyedül az orosz Szemen Jeliusztratov volt veszélyes. A fivérek akárcsak tegnap 500 és 1500 méteren remek taktikával dolgoztak össze és szinte a táv teljes egészében maguk mögött tartották orosz riválisukat.

Jól emlékezhetünk, a váltó olimpiai győzelme után Liu Shaolin Sándor egy szőke hölgy nyakába ugrott elsőként, aki történetesen a britek rövidpályás gyorskorcsolyázója, Elise Christie, s akivel akkor a magyar versenyző egy párt alkotott. Nem sokkal az olimpia után azonban szakított a sportág álompárja, s Christie elmondása szerint Shaolin Sándor egy sms-ben adta ki az útját. Ez valóban nem szép dolog, ám mivel a brit hölgyet a szakmai sikerek is elkerülték - ellentétben a sérülésekkel - már-már azt is fontolóra vette, hogy hagyja a francba az egész versenysportolósdit és visszavonul.

Ez a britek és a sportág rajongóinak legnagyobb örömére ez végül nem történt meg, Christie pedig rajthoz is állt a dordrecthi Európa-bajnokságon, ahol bejutott az 1500 méteres döntőbe. A televíziós közvetítésekből megszokhattuk, hogy rendszerint bemutatják a futamok előtt a versenyzőket, s itt jött el Christie nagy pillanata, amikor oda tudott szúrni egykori kedvesének.

Szemmel láthatóan Christie még mindig nem dolgozta fel a szakítást, ezért a kamerába nézve bemutatta a Liu Shaolin Sándor védjegyének számító szemöldök simításokat, majd a "gáz vagy" egyezményes kézjelét hozzátéve a jégre suhant.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/67597/pics/lead_800x600.jpg
Rövidpályás gyorskorcsolya
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?