Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Őrületes neveket villantott a Budapest Darts Gála

Dorogi László

A legnépszerűbb kocsmasport legjobbjai csütörtökön kezdték el a PDC világbajnokság küzdelmeit Londonban. A világbajnoki címre ezúttal is nagy eséllyel pályázó Michael van Gerwen onnan üzent nekünk. Ez jó buli lesz!

Fotó: Wikipédia

Magam sem tudom megmagyarázni a miértjét, de a darts-közvetítések nézése az egyik legmegnyugtatóbb kikapcsolódás decemberben. Pedig aztán itt tényleg nem csinálnak semmit az urak - és most már két hölgy is - csak odaállnak egy tábla elé és három nyilacskát dobálnak bele újra és újra. Csütörtökön kezdődött el a londoni Alexandra Palace-ban a PDC szervezet világbajnoksága, ahol ezúttal is ott vannak a legjobbak, a teljesség igénye nélkül a kopasz holland dobógép Michael van Gerwen, a grimaszoló bosnyákból lett osztrák Mensur Suljovic, az ausztrál krokodilvadász fizimiskával villantó Simon Withlock vagy a géppuskakez Vincent van der Voort is.

Na, ők mind ellátogatnak Magyarországra március 8-án, hogy a magyar darts legjobbjaival mérkőzzenek meg a Budapest Darts Gála keretein belül - a torna elnevezésével ellentétben nem a fővárosban, hanem Érden. A trófeákat trófeákra halmozó Mighty Mike már üzent is a magyar rajongóknak:

A holland dartsos egyébként jelenleg is vezeti a világranglistát, tehát bátran állíthatjuk, hogy a legjobb teszi tiszteletét nálunk a márciusi tornán, amelyet a PDC Hungarian Fan Club és a PDC Europe közösen szervez. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a rekedtes hangú, száznyolcvanat ordító Russ Bray szpíkerkedik majd. Hatalmas buli lesz!

Címkék: darts
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/66306/pics/lead_800x600.jpg
darts
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?