Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával.
Blogolj!

Csatak részegen támolygott jégre az olimpiai bajnok curlinges

Az akciót nem egyedül hajtotta végre, hanem csapatban, így természetesen a büntetés is kollektívan érkezett.

Kidby, Fry, Koe és Schille urak már itt sem szomjasak. (Fotó: deadspin.com)

Ryan Fry neve valószínűleg sokaknak semmit sem mond Magyarországon, ellenben a téli sportokban jártas sportbarátok nagyon is tisztában vannak vele, hogy a kanadai úrnak 2014-ben olimpiai aranyérmet akasztottak a nyakába Szocsiban.

A curling egyébként egy nagyon békés, és ha kellőképpen rászellemülünk, izgalmas játék tud lenni, de az keveseknek jutna eszébe, hogy összekapcsolják a sportot a sörözgetéssel, ne adj Isten, bármiféle kocsmai hangulattal. Ryan Frynak erről teljesen mások az elképzelései és ez ki is derült egy nívós kanadai curling-versenyen.

Történt ugyanis, hogy az olimpiai bajnok sportoló, Jamie Koe, Chris Schille, DJ Kidby nevezetű urakkal kiegészülve mutatta be az Albán szamár a jégen fantázianévre keresztelt produkcióját a World Curling Tour aktuális állomásán, vasárnap délben. A fiúk pestiesen szólva, úgy be voltak állva mint a gerely, nem csoda hát, ha kissé újraértelmezték a curling szabályait.

A részeges bandára előbb a versenytársak, majd a közönség kezdett panaszkodni, a csarnok vezetője szerint pedig a csapat seprűket zúzott szét, káromkodott és az öltözőket is feltúrta. Végül a torna szervezői léptek közbe, azonnal lezavarták a tivornyázó sportolókat a jégről és azon melegében ki is tiltották őket a jégcsarnokból.

"Teljesen be voltak rúgva, így mentek ki játszani, seprűket törtek, vállalhatatlan módon viselkedtek. Erre pedig a mi sportágunkban senki sem kíváncsi, ami sok, az sok"

- fakadt ki némileg jogosan a csarnokigazgató Wade Thurber.

Egy versenybíró beszámolója szerint a srácok 30-40 sörösüvegnek néztek az aljára, de természetesen rövideztek is mellé egy kicsit. Miután kijózanodott, Fry elnézést kért a csapat nevében az ellenfelektől és a nézőktől is, továbbá felajánlotta, hogy megfizetik az okozott károkat és azt is elismerte, hogy nagyon tiszteletlenül viselkedtek.

Ha az anyagi károkon túl hozzátesszük az erkölcsi károkat is, akkor elmondhatjuk: egy nagyon drága berúgás levét fogják meginni a vad curlingesek.

Kidby, Fry, Koe és Schille urak már nem szomjasak.

Címkék: curling
1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/64505/pics/lead_800x600.png
curling
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-11-20 15:23:54
Micsoda viselkedés ez ?! Szégyen hoztak a világ összes sportolójára !!!!!
Talán tanultak az isiászával nap, mint nap megküzdő, permanens részeg Junckertől ?!
Nemcsak a sportcsarnokból kellene kitiltani valamennyi hülyét, hanem minden sportolási lehetőségtől, de még a sporteseménynek a látogatásától is, minimum 20 évre.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?