Blogolj!

Jakabos Zsuzsanna óriási bűne! Ez felháborító!

Jakabos Zsuzsanna a magyar úszás élvonalába tartozik. Nyert például Európa-bajnoki címet nagy medencében és rövidpályán is, de számos országos bajnoki címe is van. Most ő lett a céltábla, mert feltett a közösségi oldalára egy képet, amelyen Orbán Viktor minisztereknökkel pózol.

Fotó: Jakabos Zsuzsanna / Facebook

Hát, hova vezet ez?! Az ország egyik kiemelkedő sportolója és a kormányfő közösen fényképezkedik! Skandallum! Micsoda bűn ez! Azonnal mondjon le mindenki mindenről. Most!

Persze fordítsuk komolyra!

Jakabos Zsuzsanna a Parlamentben járt és találkozott a miniszterelnökkel is, készült is közös kép. Naná! Az ember általában fényképezkedik a kormányfővel, pláne abban az esetben, ha ő is sikeres a szakmájában. Még az is lehet, hogy ilyen kép Gyurcsány Ferenccel is készült volna, de hát ugye momentán egy ideje nem ő a miniszterelnök. 

Szegény Jakabos Zsuzsanna válogatott sértéseket kap a Facebook oldalán a kép miatt. Pedig nincs ebben semmi rossz. Nyilván a sportolónak nem rossz, hogy a minisztereknökkel örökítették meg és talán a kormányfőnek sem baj, ha egy sikeres és nem utolsó sorban csinos úszóval kapták lencsevégre. 

De milyen beteg ország az, amelyben egy „szurkoló” kijelenti, hogy a jövőben nem drukkol majd Jakabosnak, mert Orbánnal fényképezkedett? Nagyon… Biztos bennem van a hiba, de nemhogy nem tudom a kedvenc sportolóimról, hogy melyik párttal szimpatizálnak, de nem is érdekel. Jakabos nem azért lett a kedvencem, mert a minisztereknökkel fotózták le, Steinmetz Ádám aranyait nem veszem semmibe, mert jobbikos lett és ha tudnék olyan sportolót, aki az igazi baloldalhoz húz, annak is szurkolnék. (Amúgy érdekes, hogy nem nagyon van balliberális sportoló, ez valahogy nem az a közeg.)

Szóval hajrá, Jakabos Zuzsanna! 


Kicsit más, de nem áll távol ettől a témától. Van olyan honfitársunk, aki tegnap az alábbi posztot tette közzé a Facebookon. 

Beteg… 

Vélhetően azt sem tudja, hogy a Chelsea milyen színekben futballozik és azzal sincs tisztában, hogy melyik bajnokságban szerepel. De a Vidit sikk utálni bizonyos körökben, mert ugye Orbán Viktor szereti. Elképesztő. 

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/60755/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-05 13:25:55
Néhány napja volt egy megjegyzésem, miszerint nemigen van már olyan normális (tehát nem kommunista) ember kis hazánkban, akibe ez a szemétláda libsi banda nem kötött még bele. Nos, itt az élő bizonyíték, hogy bizony van még ilyen társunk.
Egyre többször van olyan érzésem, hogy ez az ország - már ami az úgynevezett "ellenzéket", meg a talpnyaló megmondó embereit illeti - tényleg meghibbant !!!!!
Ez az aranyos, kedves, mindig mosolygó hölgy, aki számos nagy versenyen győzött, - mellesleg valamelyik világverseny női szépségversenyét is megnyerte - igenis legyen büszke arra, hogy egy fényképen szerepel a XXI. század elejének legsikeresebb kormányfőjével.
Nem mindenkinek adatik meg az a lehetőség, hogy a sikereinek elismeréseként személyesen gratuláljon neki Orbán Viktor.
Az meg, hogy az undorító, rosszindulatú, szánalmas, irigy, liberálbolsevik banda mit vernyákol össze, egyáltalán nem számít !!!!!!
Kedves Zsuzsanna !
Javaslom, hogy ön se foglalkozzon egy percig sem ezekkel a "percemberekkel", élje tovább a megszokott kis életét, és érjen el a jövőben is minél szebb és jobb eredményeket a saját sportágában.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?