Blogolj!

Ennyi volt, Vranjest a kézilabdaszövetség is kirúgta

Négy nappal azután, hogy a Telekom Veszprém kirúgta Ljubomir Vranjes vezetőedzőt, a magyar férfi kézilabda-válogatott élén végzett munkáját is megköszönték.

Fotó: keziszovetseg.hu

A Magyar Kézilabda Szövetség közleményében kifejtette, az elmúlt hónapokban, hetekben kialakult helyzetet értékelve és figyelembe véve a tényt, hogy megszűnik Vranjes vezetőedzői megbízatása a Telekom Veszprém együttesénél, felmentik a válogatottnál végzett munka alól is.

Vranjes mellett eddigi segítője, Björn Sätherström is távozik, az viszont egyelőre nem derült ki, ki válthatja a svéd szakembert a magyar kispadon. Mivel a nemzeti csapat október 24-én Európa-bajnoki selejtezőt játszik, a szövetségnek meg kell kezdenie az új szakmai stáb kinevezésének előkészítését. A megállapodás létrejöttekor az új szövetségi kapitányt az MKSZ sajtótájékoztató keretein belül mutatja be.

A handball-planet.com szakportál értesülése szerint a magyar válogatott kapitányi posztjára visszatérhet Javier Sabaté, akinek irányításával a csapat kijutott a tavaly januári, franciaországi világbajnokságra, majd ott az olimpiai címvédő Dánia búcsúztatásával a negyeddöntőbe került, később pedig kvalifikált az idei kontinenstornára. Mindezek ellenére az MKSZ nem hosszabbította meg a szerződését, idén nyáron pedig átvette a lengyel Orlen Wisla Plock irányítását.

Címkék: kézilabda
1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/60762/pics/lead_800x600.jpg
kézilabda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-10-05 16:52:27
Egyáltalán minek hozták ide ?!
Soha nem értettem egyet a sok külföldi edző, és játékos leigazolásával, miközben a kiválóan képzett magyar edzők tétlenkednek, esetleg sokad-rangú csapatokat vezetnek, az életerős, fiatal játékosaink meg játéklehetőség híján koptatják a kispadot, vagy be sem kerülnek az első csapatba.
Éppen ezért a Sabaté újraindításával sem értek egyet !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?