Blogolj!

Úszás: újabb botrány! Wladár Sándor kellemetlen helyzetben!

Kecskés István

Furcsa hangfelvétel látott napvilágot, amelyen Wladár Sándor, az úszó-szövetség elnöke beszél, egészen pontosan a szóhasználat miatt sípol valakivel. A téma: Szepesi Nikolett. 

A fullank.hu oldal megkereste az érintetteket. Az elnök az alábbi levelet küldte az üggyel kapcsolatban: 

Lehetségesnek tartom, hogy két férfi közötti magánbeszélgetés során a (…) nekem tulajdonított kijelentések elhangozhattak, a részletekre azonban már nem emlékszem, a szövegkörnyezetből kiragadott módon történő kiemelése azonban félreértésre adhat okot. Arra viszont igen, hogy ez egy magánbeszélgetés volt, mely tartalmának nyilvánosságra hozatalához kifejezetten nem járulok hozzá. Meglehetősen sajátságosnak tartom, hogy ez a téma éppen Szövetségünk közgyűlése előtt kerül terítékre.

A félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk: Szepesi Nikolettel kiváló sportbaráti kapcsolatban vagyunk, voltunk, közöttünk soha semmilyen személyes konfliktus nem volt. Miután tudomásomra jutott, hogy a magánbeszélgetésünkről vélhetően hangfelvétel készült, haladéktalanul megkerestem Nikit és elnézést kértem tőle az általam használt kifejezésekért. Niki biztosított róla, hogy nem neheztel rám, és kifejezte, hogy ez után is sportbaráti tisztelettel gondol rám. Részemről ezzel az ügyet lezártnak tekintem.

Felhívom szíves figyelmét arra, hogy amennyiben azon sejtésem helytálló, miszerint a magánbeszélgetésünkről a másik fél hangfelvételt készített, úgy mind annak a készítése, mind felhasználása jogsértő, adott esetben bűncselekményt valósíthatott meg, annak jogkövetkezményeivel kinek-kinek számolnia kell.

Üdvözlettel:
Dr. Wladár Sándor

Szepesi Nikolett, egykori úszó, korábban egy teljes könyvet szánt a szerteágazó szexuális életének szintén kimért választ adott a portál megkeresésére. 

2017. szeptemberében elhangzott két férfi között egy beszélgetés, hogy Szepesi Nikolett szimpatikus személyiség. Erről tájékoztatott is ezt követő telefonbeszélgetésünk alkalmával. Ennek ellenére nem neheztelek Wladár Sándorra. Maradok felé sportbaráti tisztelettel. 

Az úszók amúgy hamarosan közgyűlést tartanak, ami az események fényében, az elmúlt évekhez hasonlóan izgalmasnak ígérkezik. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/57361/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?