Blogolj!

A szurkolóival együtt jutna BL-be a MOL Vidi

Kecskés István

Voltak már a magyar klubfutballban fontos meccsek és ezekhez csatlakozik a szerdai MOL Vidi–AEK Athen összecsapás is. Legutóbb 2012-ben volt csapatunk az európai nagy tornák csoportküzdelmeiben, akkor szintén a fehérváriaknak sikerült eljutniuk az Európa-liga főtáblájára, ahol a portugál Sporting, a svájci Basel és a belga Genk ellen szerepelt a piros-kék gárda. Aki ott volt Sóstón nagy élményekkel gazdagodott, hiszen például a Sporting elleni 3–0 szinte hihetetlen siker volt.

Szerdán az utolsó selejtező jön az idei BL-sorozatban, amelyen már csak az a kérdés, hogy melyik sorozat csoportkörében futballozik ősszel a Vidi, hiszen az Európa-liga már biztos, de az igazi nagy dobás a Bajnokok Ligája szereplés lenne. Gondoljunk csak bele, hogy milyen klubok érkezhetnek Budapestre, ha a fehérvári gárdának összejönne az igazán nagy bravúr. Ki ne lenne kíváncsi a Ronaldo vezette Juventusra, vagy a Mohamed Szalah vezérletével szárnyaló Liverpoolra, esetleg Messire és a Barcelonára és még hosszasan sorolhatnánk az európai élcsapatokat és a világsztárokat.

Előbb persze a görög riválison kellene túljutnia a magyar bajnoknak és ez a siker nemcsak a klub, a támogatók, vagy a játékosok érdeke, hanem a teljes magyar labdarúgásé. A már említett EL-csoportkör, vagy a válogatott 2016-es Európa-bajnoki szereplése óta nem volt magyar csapat a kontinens elitjének közelében.

Ráadásul a Vidi szerda este lényegében már BL-mérkőzést játszik, hiszen a playoff, a csoportkör előszobája. Itt már minden olyan, mintha már a végső csatározás lenne. A Groupama Arénában szerda este 21 órakor a drukkerek is szembesülhetnek vele, hogy ez már majdnem az igazi BL.

A fehérvári klub a szurkolókra is számít. Ráadásul azok a szurkolók, akik az eddigi selejtezőkön is ott voltak – és ezt igazolni is tudják – a VidiShopban 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeiket. A belépők online is megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a TEX irodákban. Szerdán Budapesten a Bálnában és a mérkőzés helyszínén is lesz még jegyértékesítés, sőt Fehérvárról különvonat is indul a fővárosi találkozóra. Részletes információk a jegyértékesítéssel kapcsolatban:

(x)

 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/57272/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?