Blogolj!

A BL-győztes kézilabda-csapatnak nem kell a dagi kapus

Dorogi László

Strahinja Milics alaposan elengedte magát a nyári pihenő alatt, a Vardar Szkopje így viszont nem tudja tovább alkalmazni.

Fotó: hetmeteres.com/Sólya Eliza

Ne legyünk álszentek, ha visszaemlékszünk gyerekkorunkra, elég sokaknak sejlik fel, hogy bizony amikor fociztunk a haverokkal a helyi sportpályán, betonon, akárhol, mindig a duci gyereket állítottuk a kapuba. Ez nem volt szép dolog tőlünk, de hát a kövérecske gyerekecske nem tud olyan gyorsan futni, talán nem is olyan ügyes, de a kapunak meglehetősen nagy felületét fedi le. Gonosz a gyermeki lélek, ne tagadjuk.

A Bajnokok Ligája tavalyi győztesénél, a Vardar Szkopje kézilabda-csapatánál is úgy gondolkodtak, hogy Sterbik Árpád Veszprémbe igazolásával a kövér srácot tolják a kapuba, csakhogy az közben túlságosan is dagi lett a nyári szünetben. Strahinja Milics súlya az EHF adatai szerint már az előző idényben is 132 kilogramm volt, ezt minden bizonnyal alaposan meg toldotta most, amiért csapata azonnal az orra alá is tolt egy szerződésmódosítási javaslatot.

A nyári szabadságon magát alaposan elegendő Milics ezt persze nem fogadta el, és azonnali hatállyal elhagyta a macedónokat, pedig Roberto García Parrondó, a csapat frissen kinevezett vezetőedzője első számú hálóőrként számolt volna vele. Milicsnek korábban is voltak hasonló problémái, klubja korábban már büntette is emiatt több hónapos eltiltással.

Címkék: kézilabda
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/56176/pics/lead_800x600.jpg
kézilabda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?