Blogolj!

Válogatott: Marco Rossi bejelentése Dzsudzsákot is érinti, kimaradhat a kapitány

Kecskés István

Immár hivatalosan Marco Rossi a magyar válogatott szövetségi kapitánya, s azonnal mondott is olyat, amire nem lehet nem figyelni. 

Fotó: mlsz.hu

Csakhogy van egy óriási probléma. Vegyük például Hidi Patrikot, aki a kedvenc emberem volt a Honvédban. Hidi a spanyol másodosztályban, a Real Oviedo csapatában játszott, de most átadólistára tették. Nincs csapata, mint ahogy Dzsudzsák Balázsnak sincs. Aki pedig nem játszik, azt nem tudom figyelembe venni.

– nyilatkozta a Magyar Időknek az olasz szakember. 

Márpedig ez azt jelenti, hogy ha a finnek elleni meccs előtt nem kezd el futballozni valahol Dzsudzsák Balázs, akkor kimarad a keretből. Márpedig erősen gyanús, hogy az al-Wahda után hosszas keresésben van a magyar szélső, hiszen egyelőre a Ferencvárosnál is csak a skybox új bérleti szerződését írta alá, mást nem. 

Ugyanakkor ennél is nagyobb a baj, mert Rossi szerint a fiatalok sem váltották meg a világot eddig. 

Az a baj, hogy azok a fiatalok, akik az elmúlt hónapokban bekerültek a keretbe, nem igazán bizonyították, hogy ott lenne a helyük, hogy ki tudnák szorítani az öregeket, miközben a rutinos válogatottak közül többen is arról győzték meg a szemlélőt, hogy pályafutásuk leszálló ágába kerültek.

Szép feladatot vállalt el a szakember, de már bizonyította, hogy tud várat építeni. Újra próbálkozhat. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/56046/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?