Blogolj!

Tusup tesz a magyar törvényekre

Úgy néz ki, hogy ez a szimpatikus amerikai fickó teljesen és végérvényesen maga mögött hagyta Magyarországot. Már a magyar törvényhozás által kiszabott büntetést sem teljesíti.

Fotó: Blikk

Hosszú Katinka ex-férje és ex-edzője márciusban veszített becsületsértési pert egykori kollégájával, Darren Warddal szemben, aki a tavalyi, úszó ob után perelte be az amerikait, miután az egy komplett uszoda előtt égette le. Tusup ordítozott, fenyegetett, lökdösődött, mindezt azért, mert a skót edző nem volt hajlandó benevezni az Iron Aquatics férfi váltóját egy versenyre.

A Fővárosi Törvényszék ítélete alapján Shane elveszítette a pert, ezért a bíróság kötelezte a 135 ezer forintos perköltség megtérítésére, valamint egy Ward részére szóló bocsánatkérő levél megírására. Tusup a mai napig egyiket sem teljesítette. Egy a Blikknek nyilatkozó ügyvéd szerint, ha Hosszú Katinka ex-férje nem hajlandó végrehajtani a rá kiszabott büntetést, akkor előbb megpróbálják levonni az összeget fizetéséből és ha ez sem sikerül, az ingóságaiból foglalhatnak le valamit az illetékesek.

Persze messziről jött ember azt mond, amit akar, de azért ezt már mégsem kéne megmagyaráznia az arrogáns amerikainak. Már ha egyáltalán van bármiféle szándéka erre.

Címkék: Shane Tusup, úszás
1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/55823/pics/lead_800x600.jpg
Shane Tusup,úszás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-23 16:31:18
Mi az, hogy ez a sz@rjankó nem teljesíti a bíróság jogerős ítéletében foglaltakat ?!
Kinek képzeli magát ez a "gyütt-mönt" senkiházi ?!
Egyébiránt, mi meg teszünk erre a TUSUP-ra, és kész !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?