Blogolj!

Új világbajnokot avatnak Oroszországban? – szavazás

Kecskés István

Gyanús, hogy olyat láthatunk a most zajló világbajnokságon, amilyet legutóbb 2010-ben, amikor Spanyolország megnyerte a vébét.

Brazília ötször, Németország és Olaszország négyszer, Argentína és Uruguay kétszer, Anglia, Franciaország és Spanyolország egyszer nyert világbajnokságot. Az olaszok ugye ki sem jutottak, a spanyolok, a németek, az argentinok pedig már kiestek. Érdekes napok előtt állunk. Már csak azért is, mert az eddigi eredmények alapján kialakult egy olyan ág, ahonnan egy csapat bejut majd a döntőbe, s az biztos, hogy egyikükre sem fogadtunk volna. 

Oroszország és Horvátország már a nyolc között van és várja a Svédország–Svájc, illetve a Kolumbia–Anglia meccsek győzteseit. Milyen lenne mondjuk egy Kolumbia–Svájc meccs a nyolc között? Érdekes, de az angol–svéd se lenne rossz.

A másik ágon ott van ugye a brazil válogatott, amely Mexikóval találkozik. Nem tenném fel a házam az ötszörös világbajnokra, már … Mondjuk a Belgium–Japnára mernék fogadni, de ha a papírformát nézzük és erről az ágról Franciaország és Uruguay mellé csatlakozik Brazília és Belgium, akkor is elég érdekes döntőt jósolhatnánk. 

Egy másik érdekes tény: nincs olyan játékos a világbajnokság jelenlegi mezőnyében, aki korábban megnyerte volna a tornát. Vagyis az már most biztos, hogy olyan játékos veszi majd át a trófeát, aki még soha. 

Érdekes napok jönnek. 

Ki lesz a világbajnok?

Szavazok
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/55079/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,labdarúgó-vb,világbajnok,világbajnokság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?