Blogolj!

A fickó, aki új szintre emelte a meccsnézős sörözés fogalmát

Dorogi László

Hősünk az oroszországi foci vb előtt döntött úgy, hogy komoly vállalkozásba kezd. Terve sikerült, férfiak millióinak vált példaképévé.

Fotó: reddit.com

Mi férfiak emberek gyakran kötjük össze a kellemest a még kellemesebbel, ezért sokan nézzük az oroszországi labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit társaságban úgy, hogy ilyen-olyan ivósjátékokkal szórakoztatják magunkat a futballélményen túl. Ennek persze könnyen lehet csúnya vége a játékszabályok szigorúságának függvényében, de ha tökélyre fejlesztjük az ivósjáték fogalmát, hatalmas sikert arathatunk.

Mint például az a fickó, aki a torna előtt gyűjtötte be TÖKÉLETES meccsnézős sörpakkját, s ez bizony már önmagában véve is megsüvegelendő teljesítmény. Hogy miért? Hősünk nem kisebb bravúrt hajtott végre, mint azt, hogy mind a 32 résztvevő ország egy-egy sörét beszerezte - természetesen Szaúd-Arábiából a szigorú törvények miatt kizárólag alkoholmenteset kapott -, s amikor egy-egy nemzet csapata búcsúzik a világbajnokságtól, megissza a szomorúan hazakullogó ország sörét. Arról nem szól a fáma, milyen nemzetiségű heti sörbajnokunk, de nagy téttel mernénk rá fogadni, hogy valahol Nagy-Britanniában, esetleg Csehországban kell keresnünk a leleményes delikvenst.

Szerda délután például biztosan jó ízűen kortyolt bele a jó hideg Kronbacherbe, már ha éppen volt ideje annak lehűlni. Amennyiben igen, úgy hősünk jó érzékkel számított a Nationalmannschaft korai és könnyes búcsújára. Az ötlet azért is nagyszerű, hiszen az egyenes kieséses szakaszban ezer százalék, hogy minden meccsnapon lesz kieső, így pedig a sörözés mindig garantált. Emeljük hát mi is poharunk erre a nagyszerű elmére, aki új szintre emelte az "iszok egy sört a meccshez" fogalmát.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/54900/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,labdarúgó-vb,világbajnokság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?