Blogolj!

Leekens kirúgva, Rossi érkezik!

Az MLSZ a Honvéddal tavaly magyar bajnoki címet nyerő Marco Rossi bízta meg a magyar labdarúgó-válogatott irányításával.

Fotó: MTI

Georges Leekens négy felkészülési mérkőzésen irányította a magyar labdarúgó-válogatottat, amelyeken egy döntetlent és három vereséget ért el vele a csapat. A nem megfelelő játékos-edző kapcsolatnak már Elek Ákos is hangot adott a Fehéroroszországban játszott 1-1-es döntetlent követően és a válogatott játékában sem lehetett semmilyen fejlődést látni a felkészülési találkozókon.

Az MLSZ hivatalos közleményében úgy fogalmaz, hogy a Georges Leekens által összeállított és irányított, különböző összetételű csapatok a lejátszott négy felkészülési mérkőzésen nem voltak eredményesek és játékban sem mutattak határozott fejlődést.

Az MLSZ arról is tájékoztatott, hogy megállapodtak Georges Leekens-szel szerződése felbontásáról.

"Az MLSZ elnöksége továbbra is elismeri Leekens szakmai felkészültségét, emberi kvalitásait és megköszöni eddigi erőfeszítéseit. A belga szakember nem tart igényt végkielégítésre."

Utódja az a Marco Rossi lesz, aki egy évvel ezelőtt magyar bajnoki címet nyert a Budapest Honvéddal, idén pedig a szlovák élvonal harmadik helyéig vezette a Dunaszerdahelyet.

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/54441/pics/lead_800x600.jpg
Magyar labdarúgás,magyar labdarúgó-válogatott,MLSZ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-20 10:48:33
Van még a világon, de legalább Európában olyan csellengő, csetlő-botló külföldi edző, akit jó pénzért - havi ütemezéssel - Magyarországra lehetne szerződtetni.
Attól biztosan feljavulna a magyar foci !!!!
Itthoni, a helyi viszonyokat és a helyi játékosokat tökéletesen ismerő, rátermett magyar edző véletlenül se jusson eszébe senkinek !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?