Blogolj!

Leekensnek van csapata. Nekünk nincs!

Kecskés István

Ezúttal a világhírű, a FIFA-ranglista 79. helyén álló fehérorosz válogatott ellen nem tudott nyerni Georges Leekens csapata.

Lovrencsics Gergőnek sem volt könnyű dolga (Fotó: MLSZ Twitter)

Milyen volt az 1–1-re végződött meccs? Röviden: kikérem magamnak!

Bővebben: lagymatag, semmitmondó, unalmas.

De nézzük még bővebben. Georges Leekens csapata ismét, mint a kazahok ellen, kapott egy elkerülhető gólt szögletből. A hazai támadó Szaroka (senki se merjen viccelni a nevével) egyedül maradt a tizenhatoson belül. Az se lett volna, ha hazatelefonál a rokonoknak, hogy mindenképpen kapcsolják be a tévét, mert mindjárt gólt szerez. Ebben csak az gátolta meg, hogy nem volt nála telefon. Ettől még rúgott egy szép gólt. 

Georges Leekens csapata gyorsan egyenlített is, hiszen Varga Roland két perc múlva a hazai kapuba fejelte a labdát. Aztán ennyi…

A második félidőben Georges Leekens csapata többnyire védekezett és hálálkodott Gulácsi Péternek a bravúrok után. A kapusnak köszönhető, hogy az együttes nem szaladt bele egy újabb kellemetlen maflásba. Maradt az iksz, ami ciki. 

Rémesen ciki, égő, gáz… 

Már bocsánat, de a mi csapatunk nem ilyen gyenge. Georges Leekens együttese igen. Az pont ilyen harmatos, nézhetetlen, rettenetes. Még mindig nem késő hazaküldeni ezt a közepesen szimpatikus belga bácsit, aki látott bíztató jeleket. Mert egyenlítettünk és nem is kaptunk ki idegenben. Oda ne rohanjak! Vegye már észre valaki, hogy a belga bácsi segítője Szélesi Zoltán két meccsen többet ért el, mint a főnöke három próbálkozásból.

Könyörgöm, küldjék már haza!

Semmit, de az ég világon semmit sem tud hozzátenni a magyar labdarúgáshoz. Tudom, edzőmeccs volt, nem számít az eredmény. Egyrészt fontos, másrészt ha ezt elfogadjuk, akkor nézzük a játékot. Néznénk, ha lenne, de nincs. Semmi sincs. 

Értem én, hogy az, aki idehozta a belga bácsit most marha büszke magára. Eladta az eladhatatlant, rásózta a csóró vevőre a lejárt konzervet. És megoldotta Leekensnek, hogy legyen csapata. Leekensnek van, de nekünk nincs. Nagy különbség…

 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/53703/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?