Blogolj!

Dzsudzsák Balázs bevallotta, a nagy pénz miatt focizik külföldön

A magyar válogatott csapatkapitányának lejár a szerződése az Egyesült Arab Emírségekben, de most még nem lesz sem a Ferencváros, sem a Videoton játékosa.

Fotó: Origo

Dzsudzsák Balázs a Rádió 1-nek adott interjújában elmondta, egyelőre nem tudja mit hoz a jövő számára, de az biztos, hogy a június 30-án lejáró szerződését egyelőre nem hosszabbították meg az Al Wahda csapatánál, ugyanakkor le fognak elé rakni egy szerződéstervezetet, amit vagy elfogad, vagy nem.

A középpályás hozzátette, azért játszik külföldön, mert olyan szerződése van, amilyet itthon egyetlen klub sem tudna vállalni, ezzel pedig egyértelművé tette az eddig is nyilvánvaló tényt: a pénz miatt futballozik egy világviszonylatban szakmailag sehol nem jegyzett bajnokságban.

"Ha haza akarok jönni, az azért lesz, mert egyrészt elegem lesz a tizenvalahány év légióskodásból, másrészt meg is éri hazajönni, ambíció is lesz, olyan lehetőségek vannak, olyan volt a hívó szó, az ajánlat is. De addig miért mondanám, hogy nem szeretném azt a szerződést, amit kint megkapok? Egyelőre csak 31 vagyok, bőven kint tudok és kint is akarok maradni. Meglátom, ez milyen lehetőségekkel jár a jövőben"

- mondta a válogatott csapatkapitánya.

Dzsudzsák cáfolta azokat a híreszteléseket is, miszerint a Ferencvároshoz, vagy a Videotonhoz szerződne.

"Itthon semmi nem történt, nem beszéltem senkivel és nem is tervezem, hogy itthon folytatom, amíg lehet és tudok, külföldön játszanék."

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/53590/pics/lead_800x600.jpg
Dzsudzsák Balázs
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-06-04 20:41:20
És, mégis ki az, aki ezt idáig nem tudta ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?