Blogolj!

Ezért esett ki az NB I-ből a Vasas!

Kecskés István

Gaál Bálint a Vasas játékosa elmondta, hogy a csapata miért esett ki az NB I-ből.

Nagyon őszinte leszek, sok volt a sérültünk, nagyon rövid volt a kispadunk, meghatározó játékosok estek ki, nincs hazai pályánk, igazából nincs edző pályánk, ráadásul jó minőségű kis edzőpályánk sincs. Megástuk magunknak a sírunkat. Jelenleg amatőr körülmények között dolgozunk, meg is lett az eredménye.

Kemény… 

Gaál Bálint nem sokat vacakolt az M4Sport kamerája és mikrofonja előtt, inkább elmondta, hogy a Vasas egy amatőr csapat. Az, hogy sok volt a sérült tény. Azzal sem érdemes vitatkozni, hogy nincs hazai pályájája az együttesnek, mert az Illovszky-stadiont éppen építik, a Szusza Ferenc Stadion nyújtotta albérlet meg nem az igazi az angyalföldieknek.

Hogy nincs edzőpálya?

Ez valóban amatőr dolog, de erről nem a futballisták tehetnek. Ez ellen például Michael Oenning vezetőedzőnek kellett volna tennie – bár vele kapcsolatban olvastam egy érdekes véleményt, amely szerint már korábban elveszítette a kapcsolatát a játékosokkal, így meg nehéz ugye. Folyamatosan mennie kellett volna a vezetőkhöz, hogy oldják meg ezt a helyzetet, mert ez így tarthatatlan. Ez így amatőr… Ebből tényleg csak kiesés lehetett. 

Bevallom eddig azt gondoltam a Vasas elöljáróiról, hogy profik. Jámbor János tulajdonos bőkezűen, de ésszel támogatta a csapatot és Vancsa Miklósnak sem egy egyszerű munkahely az angyalföldi együttes, amelyet adott esetben tigrisként véd meg a közösségi médiában is. De, ha igaz, amit Gaál Bálint mond, akkor ez róluk, elsősorba az operatív irányításról állít ki szörnyű bizonyítványt. Ebben az esetben ők ejtették ki a Vasast.

Amúgy érdekes ez az egész, hiszen Angyalföld és Újpest környékén számtalan füves pálya van, amit akár ki is lehet bérelni – a lila-fehérek mondjuk Dunakeszin készültek, ameddig foltozták a Szusza-stadiont, de ez az ő bajuk, a piros-kékek jobb viszonyban vannak az UTE vezetőivel, vagyis biztos találhattak volna megoldást. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/53536/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?