Blogolj!

Lemondott elnöki tisztségéről Kemény Dénes

Dorogi László

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szeptemberben távozik posztjáról, erről a waterpolo.hu-nak adott interjújában számolt be.

Fotó: MVLSZ/Madar Dávid

A korábbi szövetségi kapitány klubszezon értékelő interjújában arra a kérdésre, hogy az őszig tartó, válogatott világversenyeket követően milyen eseményeket, feladatokat tartogat még az év második fele, úgy válaszolt:

"Erről már nem szeretnék én nyilatkozni. Ezúton szeretném ugyanis bejelenteni, hogy miután a szeptemberi Férfi FINA Világkupával véget ér a válogatott szezon, szeptember végétől nem folytatom az elnöki munkát. Addig természetesen ellátom a teendőket. Ezért az MVLSZ elnökségének a legközelebbi ülésen javasolni fogom, hogy hívjon össze rendkívüli elnökválasztó közgyűlést."

Kemény Dénes döntését nem indokolta, ahogy mondta, 1997 óta nem teregette ki a személyeket érintő döntései hátterét, így most sem teszi ezt meg. A szakember 2012 óta töltötte be a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztját, majd 2016-ban újabb négy évre megválasztották, megbízatása 2020-ig szólt volna.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/53281/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?