Blogolj!

Egyre gusztustalanabb Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítása

Mint arról beszámoltunk elválnak a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és edzője, férje Shane Tusup útjai. A helyzet egyre furcsább és gusztustalanabb. 

Hosszú Katinka és Dudás Dániel

Az amerikai edző meglehetősen férfiatlan módon szállt bele Hosszú Katinkába még csütörtök este, amikor egy levelet hozott nyilvánosságra a Facebook oldalán, amiben többek között ezt írja: 

November végén a semmiből, egyik pillanatról a másikra válságba került a házasságunk, Katinka pedig minden reményt megtorpedózott azzal, hogy elhitette velem, csak én vagyok a hibás mindenért. Húsvét hétvégéjén Katinka végül elismerte, hogy megcsalt. Tisztelve a házasság fogalmát, megígértem, hogy megpróbálok megbocsátani. Ám akárhogy próbálkoztam, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről sosem volt tapasztalható, hogy ugyanezt szeretné. Helyette újra megcsalt Dudással. Másodszor. Innen már nem volt visszaút.

Vagyis az amerikai kiborította a bilit és megcsalással vádolta meg Hosszú Katinkát. Szinte kizárt, hogy az úszóklasszis reagált volna ezekre az állításokra a Facebook oldalán, de ezt jelenleg nem is tudja megtenni, hiszen a félmilliónál is nagyobb követőtáborral rendelkező oldal eltűnt a közösségi portálról. 

Más választás nem lévén az Instagram profilján szólalt meg Hosszú Katinka:

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Vagyis Shane Tusup keze van ebben is – Hosszú Katinka állítása szerint. Csúnya történet ez. Hogy lesz ebből újabb olimpiai bajnoki cím?

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/53100/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-25 11:52:21
Ez a Tusup eddig sem volt nekem - és a hírek szerint nemcsak nekem - szimpatikus, de most már kifejezetten unom, és megvetem a hülyeségei miatt.
A Katinkának továbbra teljes odaadással szurkolok, pontosan úgy, mint eddig.
Kívánom, hogy érjen el további sikereket a maga, valamint Magyarország dicsőségére.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?