Blogolj!

A romantika a futballszurkolók körében sem halott

Dorogi László

A Diósgyőr egyik törzsszurkolója ott kérte meg barátnője kezét, ahol a leginkább otthon érzi magát: kedvenc csapata vadi új stadionjának gyepszőnyegén.

Van ez a különösen - szinte kizárólag - magyar szokás, hogy a futballmérkőzések előtt meg lehet vásárolni egy ünnepélyes kezdőrúgás elvégzésének lehetőségét. Ezt általában születésnapra ajándékozzák egymásnak a magyar futball romantikus szimpatizánsai, s általában nagy is az öröm, amikor a kedvencek társaságában néhány másodpercre a gyepszőnyegre léphet valaki.

Valószínűleg nem a Mezőkövesd elleni 1-0-s hazai vereség lesz a Diósgyőr történetének legdicsóbb csatája, bár kétségtelenül a klubtörténelem egyik lapjára vésik 2018. május 5-ét, ezen a szombati napon futballozhattak először ugyanis a piros-fehérek felújított arénájukban, ám egy Edina névre hallgató hölgynek örök életében piros betűs ünnepnap lesz az év ötödik hónapjának ötödik napja.

A diósgyőri klub egyik vezérszurkolója igazán stílusosan kérte meg barátnője kezét, kéz a kézben vonultak fel a pályára, majd az ünnepélyes kezdőrúgást követően főhősünk megkérte párját pillantson a lelátóra, ahol a következő szöveg állt egy hatalmas drapérián:

Edina, leszel a feleségem?

Hát hogy lehet erre nemet mondani? Szerencsére Edina nem is tette meg és ahogy a képeken is jól látszik, már a diósgyőri szurkolótábor utánpótlása is úton van az alakuló családban.

Videó forrása: M4 Sport

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/52242/pics/lead_800x600.png
Magyar labdarúgás,NB I
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?