Blogolj!

Jégkorong vb: így látták a főszereplők

Kikaptunk a nyitányon. A kazah válogatott 3–0-ra nyert a magyar ellen, nézzük mit mondtak erről a főszereplők.

Fotó: MTI

Sofron István: Csalódott vagyok, 45 percig jól játszottunk, aztán egy jól eltalált lövéssel előnybe kerültek a kazahok, majd gyorsan kaptunk még kettőt. Nem szabad így összeesni egy kapott gól után. Másrészt gólokat kell lőnünk, mert anélkül képtelenség meccset nyerni. Van egy apró sérülésem, egy púp van a bokámon. Amíg a meccsen dolgozik az adrenalin addig nincs gond, de a végére már kellemetlen volt. Nincs még veszve semmi, elég csak a britek győzelmére gondolni a szlovénok ellen, lehet, hogy ők lesznek a sötét lovak. Bárki okozhat bárki ellen meglepetést. Nagyon kiegyenlített ez a csoport.

Vay Ádám: Elsősorban nagyon fárasztó volt, és meglepően meleg. Keményen megdolgoztunk azért, hogy legalább egy gólt lőjünk, de ez sajnos ma nem jött össze, szenzációsan védett a kazahok kapusa. Szinte ő vitte a hátán az egész csapatot. Próbáltunk ugyanúgy csinálni mindent mint az első két harmadban, de nem kifogásokat keresek, nagyon meleg volt. Menni kell tovább, gratulálok a kazahoknak, kihasználták a helyzeteiket, mi pedig nem. Nem nagyon ismerem az olaszokat, de ellenük sem lesz könnyebb, viszont már nem hibázhatunk többet.

Vas János: Megvoltak a helyzeteink, az előnyeink, amiket ki kellett volna használnunk. Nagyon jó volt a kapusuk, de nekünk mennünk kell tovább. Ha úgy játszunk a többi meccsen is mint ma, és kicsit több szerencsénk lesz, akkor nem lehet gond.

Stipsicz Bence: Gyors egymásutánban kaptunk három gólt, apró hibákat vétettünk, utána több kiállítást kaptunk és ebből eredményesek voltak. Ezeken változtatnunk kell a következő mérkőzéseken. Nemzetközi szinten mindig komolyabban veszik a bírók és szigorúbbak, erre mindenképpen figyelnünk kell a jövőben. A szurkolók szerencsére ismét nem hagytak minket cserben. Remélem legközelebb nem csak a küzdőszellemünket tudják majd értékelni, hanem egy győzelmet. Nem szeretnék most számolgatni, kikaptunk, de a szlovénok is. Jelenleg a következő meccs a cél, az olaszokat kell megvernünk, aztán sorban a többieket, és meglátjuk ez mire lesz elég.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/51620/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?