Blogolj!

Telt házat vásárolna a magyar válogatott játékos

Dorogi László

Tőzsér Dániel mer nagyot álmodni, de régi vágya vélhetően nem teljesül hétvégén. Amennyiben mégis, az nem csak a futballnak, hanem az összefogásnak is nagy ünnepe lenne.

Debrecen-Ferencváros rangadót rendeznek az OTP Bank Liga 26. fordulójában szombaton, ennek apropóján pedig Tőzsér Dánielben is megfogalmazódott egy "régi" álom: szeretne telt ház előtt pályára lépni korábbi csapata ellen, szeretné ha Debrecen összefogna és - a történelem során harmadik alkalommal bajnoki mérkőzésen - a Nagyerdei Stadion befogadóképességét kimaxolva, a lehető legtöbb ember buzdítaná a Lokit a rivális ellen.

A korábbi magyar válogatott játékos persze nem csak kér, ad is, ha a Ferencváros ellen összejönne a telt ház, a következő, Vasas elleni hazai mérkőzésre pedig legalább tízezren kilátogatnának, akkor kétmillió forintot adományozna a debreceni Gyermekgyógyászati Klinikának.

Ez persze nemes cselekedet lenne, csakhogy a Nagyerdei Stadionban utoljára a magyar-dán válogatott mérkőzésen számláltak teltháznyi szurkolót (húszezer szimpatizáns tekintette meg a 2-2-es döntetlennel záruló felkészülési mérkőzést), a DVSC-nek az utóbbi években pedig csak az Európa-liga selejtezőin gyűlt össze népesebb tömeg, a 2016-os szezonban a La Fiorita elleni 2-0-s sikert tizenkétezren követték végig a helyszínen.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/51014/pics/lead_800x600.png
Debreceni VSC,Ferencváros,Magyar labdarúgás,NB I
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?