Blogolj!

Tovább szárnyal a magyar efoci válogatott

Dorogi László

Szerencsére van, ahol megy nekünk is ez a labdajáték, már Eb-negyeddöntős a magyar efoci-válogatott.

Azok után, hogy Bernd Storck 2016-os együtteséhez hasonlóan az ITFA magyar válogatott is veretlenül nyerte meg csoportját az Európa-bajnokságon, már a legjobb nyolc közé is beverekedték magukat a kontrollerbűvölő ifjak, ráadásul nem akárkit búcsúztattak a további küzdelmektől, mint a valóságban is fantasztikus névnek számító Spanyolország.

Az ITFA Európa-bajnokság nyolcaddöntői két győztes mérkőzésig tartanak, a magyar válogatott pedig 2-1-re nyerte meg az első összecsapást, amit azonnal követett a "visszavágó". A magyar csapat itt még úgy is többet birtokolta a labdát a hispánoknál, hogy alapvetően kontrajátékra rendezkedett be, ezúttal pedig gólt sem kapva, 2-0-ra győzte le riválisát.

Nemzeti efocistáink a legjobb nyolc között a Walest 5-1-es összesítéssel búcsúztató Olaszországgal találkozik, akik egyébként egyáltalán nem ismeretlenek számunkra, hiszen a selejtezők során már játszott két mérkőzést a két válogatott, de akkor nem sikerült legyőznünk a taljánokat egyszer sem. A negyeddöntő mérkőzéseinek egyelőre nincs pontos időpontja, minden bizonnyal hétvégén rendezik meg a meccseket, egy dolog azonban nagon is biztos: Dzsudzsákéknak is kontrollereket kéne inkább ragadnia szerencsétlenkedés helyett.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/50361/pics/lead_800x600.jpg
e-sport,Európa-bajnokság,FIFA,válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?