Blogolj!

Nagy siker a V4 Future Sports Festival

Szinte hihetetlen, de egész konkrét sportesemény hangulata van a V4 Future Sport Festivalnak, amelyen a legjobb cseh, magyar, lengyel és szlovák esportolók csapnak össze. 

A budapesti BOK Csarnokban a magyar Game Agents nem tartozott az esélyesek közé a Counter Strike versenyben, de ismerkedésnek, felkészülésnek jó volt a torna, hiszen a világ legjobbjaival találkozhattak.

A helyszínen élőben és kivetítőkön keresztül is élvezhetik a játékot a szurkolók, s a szervezőknek nem kell szégyenkezniük, az gyorsan kiderült, hogy az előkészítésben felvesszük a versenyt a világ legjobbjaival. 

A magyar csapat nem került be az elődöntőbe, ami nem volt meglepetés, hiszen a világ legjobbjaival is össze kellett csapnia. Ugyanakkor nem vallottak szégyent, mert szoros összecsapásokat hoztak a párharcok.

A szombaton és vasárnap is tartó viadalon nemcsak azok érezhetik jól magukat, akik szeretik az esportot, hanem mindenki más is, hiszen ez egy igazi fesztivál, amelyen street food programokkal és youtuberekkel is találkozhatnak a nézők, akik még a drónok működtetését is kipróbálhatják. A belépés ingyenes, de korhatárhoz között, vasárnap csak a 14 éven felüliek mehetnek be. 

További programok: https://esport1.hu/news/2018/03/19/esport-aioween-v4futuresportsfestival-programok-ajanlo

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/50288/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?