Blogolj!

Hosszú Katinka megszólalt a folytatással kapcsolatban

A háromszoros olimpiai bajnok úszó elmondta, hogy miként alakul a felkészülése a jövőben. 

A MOL-csapatnak nyilatkozó klasszis elmondta, hogy kivel folytatja a felkészülést a jövőben: 

Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten. Ez ugye már most megtörtént az ismert okok miatt. Egyelőre még nem véglegesítettük a teljes évet, folyamatosan beszélgetünk arról, hogy mit és hogyan lenne a legjobb csinálni ebben a helyzetben.

Hosszú Katinka azt is bejelentette az interjúban, hogy nem indul az országos bajnokságon, mert az most nem fér bele a felkészülési programba. 

Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az idei év viszonylag üres esztendő az úszásban, hiszen az augusztusi Európa-bajnokság a fő esemény, no meg természetesen a budapesti Világkupa-verseny októberben.

Az úszónő beszét a magánéletéről is. 

Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni.

A teljes cikket elolvashatják itt

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/50292/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-25 14:59:48
Kövezzenek meg érte, de - mindenképpen elismerve és tisztelve a Katinka sporteredményeit - az az érzésem támadt, hogy kezd a kommunikáció arrafelé haladni, mint például a Sarka Kata, meg a többi "celeb" ügyeiben:
Mindegy, hogy jót vagy rosszat, csak végre írjanak már végre valamit rólam !!!
Ez is egy lehetőség, de - szerintem - nem biztos, hogy ez a jó irány.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?