Zöld lámpát adott a kormány a trianoni megemlékezéseknek
Június 3. és 7. között a veszélyhelyzet ellenére is lehet rendezvényeket szervezni a békediktátum centenáriuma kapcsán, de természetesen a szigorú szabályok, védőtávolságok betartásával.
Blogolj!

Bővült a Pintér (öö)összes

Hihetetlen, ami a Puskás Akadémia nevű klub első csapatánál történik. Elképesztő összeállítás és nyilatkozat.

Örültek a magyarok (Fotó: paksifc.hu)

Most azt már hagyjuk is, hogy a Puskás Akadémia szombati kezdőjében kilenc külföldi játékos lépett pályára – mondjuk ez éppen egy légióssal több, mint egy hete. Azon se vesztegessünk szót, hogy a légiósok közül kettő – Denis Klinar és Jonathan Herris – elképesztő hibákat vétett, olyanokat, amilyeneket az akadémia neveltjei biztosan nem tettek volna.  

A kérdés az, hogy ki tudna-e állítani egy olyan csapatot egyáltalán a PAFC, amelyben mondjuk 11 magyar szerepel. Minden további nélkül. Balogh Balázs, Vanczák Vilmos, Márkvárt Dávid, Zsidai László, Radó András és még sorolhatnánk azokat a labdarúgókat, akik ülnek a padon, vagy a lelátón, mert a "nagyaszerű" légiósokat szerepelteti Pintér Attila vezetőedző. (Persze a magyarok között akad sérült is, de…)

Ha már a szakember szóba került. Az egykori szövetségi kapitány olyat mondott a paksi meccs után, ami azért tőle is szokatlan. Tudják, ki volt a hibás a felcsútiak veresége miatt? Nem, nem a játékvezető, hanem az ellenfél. Nem, nem azért, mert jobban futballozott, mint a Puskás Akadémia, hanem lényegében azért, mert rosszabbul. Vonatkoztassunk el attól a cáfolhatatlan ténytől, hogy a Paks mondjuk három gólt szerzett. Nézzük a sporttörténelmi edzői szavakat, úgy ahogy az M4Sporton elhnagzottak:

Az első tíz percben voltak lehetőségeink, de összességében azt gondolom ööö a másik csapatról nem szeretnék beszélni, itt nem lehetetett futballról beszélni, itt idevissza odavissza rúgdalták a labdát, ez nem futball, ez nem ööö profi ööö labdarúgás. (…) Itt el kell gondolkodnia néhány ööö külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért és mit nem. 

Nem lehetett nem elismerni, hogy irgalmatlan nagyokat hibázott néhány légiós. De hogy a Paks nem profi…? Fura. 

Ja! A Paksban csak magyar labdarúgók léptek pályára és nyertek 3–1-re. A Puskás az utolsó hat meccséből pedig csak egyet nyert meg. 

Csak a zászlókat nézzék – balra a Paks, jobbra a Puskás kezdője

1
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/49734/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-12 15:44:24
Hát, Pintér Attilát korábban sem az eszéért szerettük, az tény !!!
Egyébként, hogy írjak valami biztatót is a Pintér úrnak, - melynek, bevallom semmi köze a focihoz - hallottam én az "illetékes bíró elvtársat" nyilatkozni a kolontári gátszakadás ítélethirdetésekor.
Az sem volt semmi !!!
A "mélyen nem tisztelt" (magyarul, egyszerűen hülye) vezetőbíró ugyanis az ítélet kihirdetésekor tisztán és világosan kifejtette, hogy a tároló gátszakadásáért senki emberfia nem hibás !
IGEN, ÉRTSD JÓL, KIZÁRÓLAG A FÖLD A HIBÁS MINDENÉRT !!!
Tetszik tudni >>>>> az a hülye agyag, az a bűnös, a rohadékja !!!!
Pintér Attilának van még hova fejlődnie, az biztos.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?