Sokkal többet veszített egy pernél Shane Tusup

Dorogi László

Hosszú Katinka edző-exférje becsületsértést követett el a tavalyi debreceni országos úszóbajnokságon, amiért a Fővárosi Törvényszék első fokon elítélte.

Fotó: Courier Mail

Nincsenek túl jó napjai mostanság Shane Tusupnak, Hosszú Katinka edző-férjének, nem elég, hogy véget ér házasságuk az úszó klasszissal, most még korábbi kollégájával szemben is pert veszített. Tusup 2017. április 22-én, az országos úszóbajnokságon esett neki Darren Wardnak, amiért nem indította el az Iron Aquatics férfi csapatát váltóban és egyes jelenlévők szerint még meg is fenyegette, hogy ha még egyszer ilyet csinál, akkor bizony megöli.

A Fővárosi Törvényszék csütörtöki közleményéből kiderül, Tusup bukta a pert és első fokon kötelezték, hogy Ward meglökéséért magánlevélben kérjen bocsánatot, de a bíróság szerint az nem bizonyítható, hogy megfenyegette volna. A levél megírásán túl Tusupot eltiltották a további jogsértéstől, valamint a per költségeit is neki kell állnia, de azt még szerencséjére lesz miből.

Háromszoros olimpiai bajnoknőnk már korábban beadta a válókeresetet, ám múlt heti közleménye szerint edzéseit időszakosan továbbra is Shane Tusup irányításával végzi. Ez az egyetlen szerencséje a nagypofájú amerikainak, mert így a Kiemelt edzői program kedvezményezettjeként továbbra is jogosult a havi egymilliós fizetésre. A jó hírét, a becsületét és a feleségét már elveszítette, legalább egy kis pénz még üti a markát.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/49625/pics/lead_800x600.jpg
Hosszú Katinka,Shane Tusup,úszás,úszószövetség
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?