Blogolj!

Gusztustalan giccstengerré "varázsolta" Fergie az amerikai himnuszt

Dorogi László

Az amerikai énekesnő ízlésterrortámadást hajtott végre az NBA All Star gála publikuma ellen.

Fotó: hollywoodreporter.com

Szerencsére nem csak a magyarok becsületén esett csorba hétfő hajnalban - köszönjük Elizabeth Swaney -, az Egyesült Államok nyáltengere mostanra biztosan elárasztotta az amerikai popdíva, Fergie testét, aki azóta is tehetetlenül tocsog benne. A Black Eyed Peas korábbi énekesnője kapta a megtisztelő feladatot, hogy elénekelje a nemzeti himnuszt az NBA All Star gálája előtt, ami önmagában hatalmas megtiszteltetés. Minden, magára valamennyit adó amerikai előadóművész álma, hogy a lehető legnagyobb közönség előtt énekelhesse el ezt az egyébként fantasztikus nemzeti éneket. Fergie viszont úgy érezte, hogy most aztán az egész világ tudtára kell adnia, mekkora díva is ő, és egy hallgathatatlan undormányt konvertált a büszke amerikai himnuszból.

Az persze lehetséges, hogy Fergie óriási Aretha Franklin rajongó, mert legutóbb a soul koronázatlan királynőjének sikerült egy sportrendezvényen ilyen botrányos himnusz performanszot prezentálnia, ő egy hálaadás napi Detroit-Minnesota NFL-derbi közönségét szemelte ki, hogy terrorizálja őket húzott-nyúzott, hajlítgatott, rezonáltatott, felforgatott, átalakított dalértelmezését.

Kétségtelen tény, mindkét hölgy szakmája jeles és elismert képviselője, ám minden bizonnyal ők nem nézték meg a Trópusi vihar című hiánypótló filmalkotást, így nem is fogadhatták meg a mozi szállóigéjévé vált, a film vezérfonalát alkotó mondatot: sose nyomd fullba a kretént. Lehet ezt a himnuszéneklést ízlésesen is csinálni.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/48810/pics/lead_800x600.jpg
All Star gála,Amerika,himnusz,NBA
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?