Blogolj!

Csúnyán beégett a Real Madrid – akad, aki vállalja a felelősséget

Kecskés István

A Leganés nyert a Bernabeu-stadionban, a Real Madrid kiesett a spanyol kupából – rém ciki, valami komoly baj van a Királyi gárdával.

Fotó: The Sun

Az egy dolog, hogy a világ egyik legjobb csapatát, hazai környezetben verte el egy közepesnél kicsit gyengébb spanyol gárda, ennél sokkal nagyobb a baj. Még akkor is, ha Zinedine Zidane magára vállalta a felelősséget. 

Logikus eredmény született, ez az ellenfél meccse volt, nem a miénk. Én vagyok a felelős mindenért, és ez egy nagy bukás a számomra.

Nézzünk csak egy tényt: a Real költségvetése tizenötszöröse a Leganésének. Mondjuk az is tény, hogy nem az eurók játszottak egymás ellen… 

A Real elképesztően gyenge szezont fut, hiszen a bajnokságban is csak a negyedik és éppen úgy 19 pontra áll a Barcelona mögött, mint amennyivel a kieső helyen álló Deportivót előzi meg. Szóval bajnok vélhetően nem lesz az együttes, kupát ugye biztosan nem nyer, így már csak a Bajnokok Ligája maradt. Mondjuk az nem sokat segít, hogy a Real ellenfele a francia PSG lesz, amely remek formában van.

A gyengélkedésnél még nagyobb baj, hogy a keret is szétesőben van. A minap jelent meg a hír arról, hogy Cristiano Ronaldo nyáron tárgyalhat a Manchester Uniteddel és a PSG-vel is az esetleges átigazolásról. Garreth Bale-lel kapcsolatban folyamatosan élnek azok a hírek, amelyek szerint ő is elmehet, ráadásul a már többször szóbahozott francia sztárcsapat még Zidane munkájára is igényt tarthat. 

A PSG elleni BL-párharc sokak számára sorsdöntő lesz, ezt tudja a csapat vezetőedzője is. 

Tudom, hogy a jövőm a BL-szereplésen múlik. Én vagyok a felelős a kialakult helyzetért, mivel én vagyok a főnök. Nekem kell megtalálnom a megoldásokat. Néhányra már rábukkantunk, de nem vagyunk eléggé következetesek.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/47681/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?