Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Real Madrid: megdöbbentő hír Ronaldo jövőjével kapcsolatban!

Kecskés István

Hihetetlen információ látott napvilágot a portugál zseni jövőjéről!

A Yahoo Sport értesülései szerint a Real engedélyt adott Cristiano Ronaldónak arra, hogy nyáron tárgyaljon a klubváltásáról. A legnagyobb esélye annak van, hogy a francia PSG, vagy az angol Manchester United igazolja le az ötszörös aranylabdást. 

A PSG hosszabb ideje érdeklődik már és ott lóg a levegőben egy Ronaldo Neymar csere is, amely állítólag egyik klubnak sem lenne ellenére. A MU-t sem nagyon kell magyarázni, hiszen a portugál az Old Traffordról szerződött Madridba. 

Madridi firrások szerint Florentino Perez, a Real elnöke nagy pént szeretne kaszálni, de kompromisszumot kell kötnie, mert az kevéssé valószínű, hogy van a világon olyan klub, amely 1 milliárd eurót fizetne a klasszisért, ráadásul úgy tudni, hogy Ronaldo is a 100 milliós kivásárlási ár elérésére törekszik. Az elnök és a játékos kapcsolata amúgy sem felhőtlen, hiszen a portugál nehezményezte, hogy Neymas és Messi is többet keres, mint ő, márpedig a játékosnak meggyőződése, hogy a világ legjobbja, így ehhez igazítaná a jövdelemét is. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/47513/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?