Blogolj!

Fucsovics Márton újabb csodás győzelme!

A magyar játékos egy nagyon sima háromszettes mérkőzésen győzött az argentin Nicolas Kicker ellen, és ezzel bejutott az év első Grand Slam tornájának negyedik fordulójába. 

Az első szettben mindkét játékos hozni tudta az első három adogatását. Fucsovicsnak ez 3:3-nál sem okozott gondot, majd a magyar játékos 40:30-nál bréklabdához juott amelyet értékesített. Miután Fucsovics újra hozta az adogatását 41 perc alatt nyerte az első játszmát. 

Honfitársunk remeklése folytatódott a második szett elején is és rögtön az első adandó alkalommal elvette Kicker szerváját és elhúzott 2:0-ra. Fucsovics nagyszerűen játszott a játszmában, összesen hét ászt is ütött, és végül 5:3-nál egy újabb brékkel megnyerte a második szettet is. 

A harmadik szettben aztán végleg kijött a játékosok formája közötti és Kicker 5:0-ig gyakorlatilag nem is tudott hozzászólni a mérkőzéshez. Az argentin ekkor hozni tudta az adogatását, majd meccslabdát hárítva vette el Fucsovics szerváját. Fucsovicsot ez nem zavarta és a következő játékban visszabrékelt így 6:2-vel hozta a harmadik szettet is. 

Győzelmével a magyar játékos ott van az Australian Open negyedik fordulójában, ahol a Roger Federer-Richard Gasquet mérkőzés győztesével mérkőzik. 

A női párosok mezőnyében Babos Tímeáék is győztek!

Australian Open, 3. forduló

Fucsovics Márton-Nicolas Kicker 6:3, 6:3, 6:2 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/47455/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?