Blogolj!

A Real Madrid Ronaldót is feláldozná Neymarért?

Pintér M. Lajos

Az egyik spanyol rádió úgy tudja, a Real Madrid mindenáron meg akarja szerezni leendő BL-ellenfele, a PSG brazil sztárját, Neymart, még Cristiano Ronaldóról is hajlandó lemondani ezért.

Akár Cristiano Ronaldót is feláldozná a Real Madrid azért, hogy nyáron szerződtesse a PSG csillagát, Neymart – közölte értesülését a spanyol Cadena SER rádióállomás.

Emlékeztetnek, Florentino Perez elnök régóta nem rejti véka alá abbeli szándékát, hogy 2018 nyarától a királyi gárda soraiban tudja a korábban a Barcelonát, jelenleg a francia éllovast erősítő brazil klasszist. Úgy tudják, ennek érdekében még a portugál ászról, Cristiano Ronaldóról is hajlandó lenne lemondani a klubvezető. Perez tavaly decemberben úgy nyilatkozott, Neymarnak a Realban lenne a helye, például azért, mert náluk lenne a legnagyobb esélye az Aranylabda elhódítására.

Az ügy előzményeihez tartozik, hogy a madridiak már akkor kapcsolatba léptek a brazillal, amikor távozott 2017 nyarán a Barcelonától, ugyanakkor tekintettel a két klub rivalizálására nem volt túl sok esélyük, hogy közvetlenül a katalánoktól szerezzék meg a 26 esztendős sztárt. Elképzelhető viszont, hogy párizsi kitérővel végül megvalósul az üzlet.

Neymar ugyanis többször kifejezte, örömmel viselné a „blancók” mezét. A FIFA Év Játékosa gálán is tett ilyen értelmű megjegyzést.

A spanyol rádió úgy fogalmaz, jelenleg az tűnik a legnagyobb akadálynak, hogy a PSG-nek esze ágában sincs elengedni Neymart. Itt jöhet a képbe a hamarosan 33. születésnapját ünneplő, a jelenlegi szezonban a korábbiaknál halványabban teljesítő Cristiano Ronaldo, akivel – egy komolyabb összeg kíséretében – a madridiak állítólag kompenzálnák a párizsiakat. Florentino Perez állítólag minden eszközt hajlandó bevetni annak érdekében, hogy az oroszországi vb után a Santiago Bernabéuban pacsizhasson egy újabb „galaktikussal”.

A hírnek különös pikantériát kölcsönöz, hogy a Real Madrid és a PSG februárban és márciusban egymás ellen küzd a legjobb nyolc közé jutásért a Bajnokok Ligájában. A lélektani hadviselés tehát máris megindult.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/47207/pics/lead_800x600.jpg
Aranylabda,Bajnokok Ligája,Cristiano Ronaldo,FC Barcelona,Labdarúgás,Neymar,PSG,Real Madrid
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?