Blogolj!

NFL: Marcus Mariota a polihisztor (videó)

Ragnar Volarus

Szombat este az úgynevezett Wild Card körrel megkezdődött a profi amerikai futball-bajnokság, az NFL rájátszása, ahol a Tennessee Titans irányítója, Marcus Mariota valami egészen elképesztő teljesítményt nyújtott.

Csapata a Kansas City Chiefs vendége volt, és félidőben 21-3-ra vezetett a hazai együttes. Aztán a második félidő egy maratoni, nyolc perc huszonkilenc másodpercig tartó Tennessee támadás-sorozattal indult, amelynek során Derrick Henry 48 yardot hozott össze futásból, de a támadást egy egészen valószínűtlen játékkal fejezte be a vendég gárda. Marcus Mariota kimozgott támadófala mögül, majd megcélozta a végzónát, ahol Darelle Revist, a Kansas City védőjét találta meg. A hazai játékos beleért Mariota passzába, viszont éppen a Titans-irányító kezébe ütötte vissza a labdát, aki lekapta, majd beszaladt a végzónába. Így Marcus Mariota Marcus Mariotának osztott ki egy hatyardos TD-passzt, akinek ez volt az első passzolt és első elkapott hatpontosa is a rájátszásban (21-10). A Titans irányítója nem mellékesen 46 yardot futott is a mérkőzésen, majd a végjátékban egy kritikus szituációban, mikor csapata már 22-21-re vezetett, még egy blokkolást is bemutatott, amellyel újabb első kísérlethez jutottak, amely végül győzelmet ért a Tennessee-nek.

Mariota megmozdulásai a mérkőzésen:

Az amerikai televíziós kollégák pedig vicces kedvükben a meccs utáni interjúnál Mariota posztjai között nem csak az irányító (QB) feliratot jelenítették meg, hanem a futó (RB), elkapó (WR) és támadó falember (OL) posztokat is. Marcus Mariota, az NFL polihisztora.

A szombati Wild Card meccsekről ide kattintva bővebben is olvashat.

Címkék: amerikai futball, NFL
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/46900/pics/lead_800x600.jpg
amerikai futball,NFL
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?