Blogolj!

Válassza meg a 2017-es év legszebb magyar gólját! (videó)

Pintér M. Lajos

Joseph Paintsil, Szoboszlai Dominik, Dróth Zoltán, netán Kocsán Petra vágta-e be a leggyönyörűbben? Ön dönthet január 4-éig!

Immár második éve a szurkolók szavazata alapján dől el az Év gólja díj Magyarországon, melyet 2018-ban a január 11-i M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán adnak majd át. Az MLSZ szakmai bizottsága által összeállított tízes lista találataira január 4-éig lehet voksolniaz M4 Sport internetes oldalán. Ezt követően már csak a három legtöbb szavazatot begyűjtő jelölt marad versenyben, ők kapnak meghívót a gálára, ahol az élő televíziós adásban derül ki a győztes személye.

A versenyben egyébként a 2017-es naptári évben magyar játékos által bárhol a világban, vagy Magyarországon bármilyen nemzetiségű játékos által szerzett gól részt vehetett. Az aktuális listára egy-egy strandlabdarúgó, futsaljátékos, női futballista és korosztályos játékos által szerzett találat is felkerült, színesítve a kínálatot. Ön dönthet tehát, hogy Csocsánszki Dávid, Dróth Zoltán, Kocsán Petra vagy Szoboszlai Dominik mesteri munkája felülmúlja-e Eppel Márton, Kádár Tamás, Koszta Márk, Danko Lazovics, Joseph Paintsil vagy Zsótér Donát csúcsprodukcióját.

Az Év magyar gólja kitüntetést az alapításkor először, 2011-ben Gera Zoltán, majd 2012-ben Huszti Szabolcs, 2013-ban Fröhlich Roland, 2014-ben Dzsudzsák Balázs nyerte el. A 2015-ös évtől a díj még nagyobb rangra emelkedett, hiszen az MLSZ és az MSÚSZ jóvoltából bekerült az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála programjába. A 2015-ös díjat még ugyancsak egy szakmai zsűri döntése nyomán érdemelte ki Priskin Tamás, tavaly azonban már a szurkolók szavazatai alapján nyerte meg a kitüntetést Gera Zoltán a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon Portugália ellen szerzett találatával.

A 2016-os Év magyar gólja:

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/46635/pics/lead_800x600.jpg
Év gólja,Labdarúgás,Magyar labdarúgás,NB I,válogatott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?