Blogolj!

Ocsmány támadás a Mészöly-család ellen

Kecskés István

Váczi Zoltán egykori labdarúgó beszólt Mészöly Kálmánnak és Géza fiának, ráadásul bejelentette, hogy ő bizony nem megy többet a Vasas-stadionba.

Az első reakció ugye az lenne, hogy kit érdekel? Akkor majd otton marad, meg mostanában amúgy sem lesznek meccsek, ráadásul lényegében Vasas-stadion sincs, így aztán nem is olyan nagy dolog ez a fogadalom. 

Ezt írta Váczi, így és ebben a formában: 

Ugy döntöttem a kommentek után hogy minden kapcsolatomat megszüntetem a vasassal!!!!AKIK a mészöly családot most is a vasas szivüek közé sorolják azók közé nem is akarok tartozni és egy lapon se emlegessenek velük!!!!!igy a mészőly család mennyen nyugodtan a vasas stadionba de hogy én sohatöbbet benem teszem oda a lábamat az is biztos!!semmiféle rendezvény nem érdekel csokolgassák a Mészöly Gézát mert ő igazán nagy vasasos és az öreg Kálmán Mészöly

Stílusos… Váczi Zoltán amúgy 111 meccsen 34 gólt szerzett piros-kékben, ami azért lássuk be nem sok, mondjuk úgy, hogy átlagos. Kétségtelen tény, hogy a jelenleg, az ózdi utánpótlásban – borsod, megyei I. osztály – kiteljesedő egykori középpályás nem volt ügyeten focista, de azért azt be kell látni, hogy Mészöly Kálmáni magasságokban nem szárnyalt a futballtudása, edzőként sem közelíti meg, de Mészöly Géza nyomába sem érhet – lássuk be, lótifutinak sem lenne helye a szakember stábjában. 

Váczi amúgy a hozzászólásaivan tovább is megy: 

És hamár nincs Rudibácsi akkor viszem az eszméit én tovább

Illovszky Rudolfról van szó, aki lényegében önmaga a Vasas. A klub ikonja, akiről a stadiont nevezték el, aki a szemem láttára zokogott a lelátón, amikor az angyalföldi csapat egy kaposvári meccsen kiesett az NB I-ből… Na hozzá semmiképpen se hasonlítsa magát senki, Váczi Zoltán meg pláne ne. 

Szóval a 2014-ben zöld-fehérben induló – értsd: LMP-s színekben politizáló – Váczi Zoltán beszólt Mészöly Kálmánnak és Géza fiának. Mészöly Kálmán kizárólag az angyalföldi klubban játszott, 279 meccsen 30 gólt szerzett, négyszer nyert bajnoki címet a klubbal, emellett 61 alklommal volt válogatott és négyszer a világválogatottba is bekerült. Emellett volt szövetségi kapitány és 166 mérkőzésen ült a Vasas kispadján is. Persze ő sem volt tökéletes, tudjuk róla a sztorikat. 

Mészöly Géza 164 angyalföldi meccsén 5 gólt szerzett és 18-szor válogatott is volt, emellett légiósként is bizonyított, például Franciaországban. 114 bajnokija van a Vasas vezetőedzőjeként, mellékesen az Újpest szakvezetőjeként két ezüstérmet nyert, de dolgozott a Haladásnál is. 

Szóval nekik szólt be Váczi Zoltán, aki edzőként ugye jelenleg egy megyei I. oszályú csapat utánpótlásában tevékenykedik – a méltán híres és sikeres Urbán Flórián irányítása mellett –, korábban dolgozott Erdőkertesen, de még a Ferencváros FC-nél is. Csodás karrier. Biztosan nagyon hiányzik majd a Vasas új stadionjából Váczi Zoltán. Lehetne például… Hagyjuk is. 

Persze a lényeg a részletekben lakozik: mi a baja Váczi Zoltánnak? Egyszerű. Elképzelhető, hogy télen váltás lesz a Vasas kispadján. Mészöly Géza neve többekben felvetődött már Michael Oenning utódjaként. Váczi Zoltán is beugott valakinak, az ózdi piacon, de arra semmi esélye nincs, hogy az angyalföldi klubál vezetőedző legyen. Vagyis nem nagy dolgot fogadott meg az egykori középpályás: oda nem megy, ahova nem is hívják. Bravó!

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/45954/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?