Blogolj!

Idióták kezében a magyar futball

Hányszor, de hányszor hallottuk már, hogy a magyar labdarúgásban vezetői válság van. Ismét tapasztalhattuk, hogy ez az állítás igaz.

George F. Hemingway – születési neve Szabó György, de ez vélhetően nem cseng olyan jól –, a Honvéd tulajdonosa azt mondta a DigiSporton, hogy Marco Rossi, aki csodák csodája bajnokot csinált a kispestiekből egy "szlovák faluba" ment dolgozni. 

És ezzel nem is az a legnagyobb baj, hogy Hemingway szerint Dunaszerdahely egy szlovák falu – ez is óriási gond természetesen, szóval a kispesti tulaj mostanában ne menjen DAC-meccsre. A probléma a következő: kiderült, hogy a kispestiek tulajdonosa egy kicsinyes fráter, aki nem tudja elfelejteni a sérelmeit és sértettségében összevissza beszél, beszól. Egy ilyen ember kezében van az a klub, amelyben egykor Puskás Ferenc is futballozott, amely oly büszke a hagyományaira és nyugodtan mondhatjuk, hogy a magyar sport egyik nemzeti kincse. Az összmagyarságé: vagyis a dunaszerdahelyi magyaroké is. 

Hemingway biztosan nem direkt csinálta és talán ez még nagyobb baj. Mert, ha valaki szándékosan akar ártan, akkor abban megvan az a ravaszság, ami ehhez kell.

Sajnos a helyzet az, hogy úgy tűnik a kispestiek tulajdonosa helyből sötét és nem nekifutásból. 

És csodálkozunk, ha használhatatlan külföldi játékosokat igazol, ha alkalmatlan edzőt ültet a kispadra, ha ugyanazt a szekembert nevezi ki harmadszor is, akivel kétszer már dolgozott, ha vállalhatatlan indulót ír(at) a csapatnak? Ugyan… 

Ameddig ilyen emberek vezetnek komoly magyar klubokat, addig ne lepődjünk meg semmin és főleg ne várjuk a csodát. 

Címkék: Labdarúgás
2
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/45915/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2017-12-13 23:02:56
Egyetértek! A sok pénzéből valamit átválthatna észre! De sajnos, ez nem megy!
Válaszolok
András 2017-12-13 08:33:21
Egyetértek. Valóban idióták kezében van a magyar foci.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?