Blogolj!

MLS: Nikolics újabb elismerése

Ragnar Volarus

A magyar válogatott 29 esztendős támadója idén valószínűleg kénytelen lesz új vitrint vásárolni, annyi díjat kap idei teljesítményének köszönhetően. Klubjánál, a Chicago Fire-nál megválasztották a 2017-es szezon legértékesebb játékosának, a Chicago szurkolói csoportjánál ő lett az év játékosa, bekerült az észak- és közép-amerikai futballt tömörítő CONCACAF év csapatának jelöltjei közé. Most pedig a goal.com szerint lett ő a liga legjobb újonca.

A goal.com pedig most az idény álomcsapatát is kihirdette, és Nikolics Nemanja ezúttal sem maradt ki, ő alkotja a góllövőlista harmadik helyén végző David Villával a csatársort. 

Ami a liga díjait illeti, bár a sajtó munkatársai körében Nikolics kapta a legtöbb szavazatot (35.76 százalék), összetettben mégis Miguel Almirón, az Atlanta United 23 esztendős középpályása lett az idény újonca az MLS-nél. Almirón 31 találkozón kilenc gólt szerzett és tizennégy gólpasszt adott.

MLS év csapata a goal.com szerint:
Tim Melia (Sporting Kansas City) – Matt Polster (Chicago Fire), Ike Opara (Sporting Kansas City), Kendall Waston (Vancouver Whitecaps), Justin Morrow (Toronto FC) – Michael Bradley (Toronto FC), Cristian Roldan (Seattle Sounders), Diego Valeri (Portland Timbers), Ignacio Piatti (Montreal Impact) – David Villa (New York City FC), Nikolics Nemanja(Chicago Fire)

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/45336/pics/lead_800x600.jpg
Labdarúgás,Nikolics Nemanja
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?