Blogolj!

NB I: összetűzés volt az Üllői úton?

Több szurkolótól is úgy értesült a sportfaktor.hu oldal, hogy a Ferencváros szurkolók eddigi előénekese összetűzésbe keveredett a visszatérő zöld-fehér fanatikusok egy csoportjával. 

Többen is arról számoltak be, hogy a Halhatatlanok nevű szurkolói csoport előénekese a Ferencváros–Debrcen mérkőzés előtt megjelent a B-középben, ahol nem különösebben örültek az érkezésének. A hangos szóváltás végén, információink szerint szkenneres idők vezérszurkolója kést rántott és azzal fenyegetőzött, ám végül a túlerő legyőzte őt és súlyos sérülésekkel szállították kórházba. 

Az üggyel kapcsolatban telefonon kerestük Volly Györgyöt a Ferencváros kommunikációs igazgatóját, aki e-mailben kérte a kérdést. A levelet elküldtük, amennyiben megérkezik a válasz, akkor azonnal közöljük. 

UPDATE: időközben az index is megerősítette az információinkat, az oldal arról számolt be, hogy a kést használta is a szurkoló és két embert megsebesített, s ezt követően nagyon elverték…

UPDATE2: egy szurkoló beszámolója szerint két férfit sebesített meg a késsel fenyegetőző, az egyiket az arcán, a másikat a lábán. 

UPDATE3, az FTC sajtóosztályának közleménye: 

Az FTC, a rendőrséggel együttműködve mindent megtesz az ügy tisztázása érdekében. Az eljárás befejezésééig felfüggeszti az összes érintett szurkoló kártyáját. Nagyon sajnáljuk, ami történt. Az elmúlt három évben, amióta átadtuk a stadiont, ilyen még nem fordult elő.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/44401/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?