Blogolj!

Shane Tusup a magyar válogatott mellett!

Kecskés István

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka edzője Shane Tusup kicsit kiakadt azon, hogy nem ő lett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. 

Az amerikai szakember igyekezett trollkodni a magyar sportélet legégetőbb kérdésével és korábban nagyon várta, hogy az MLSZ illetékesei közül valaki felkérje őt szövetségi kapitánynak. Aztán amikor a szövetség bejelentette a nagy döntést, akkor maga is csalódottan vette tudomásul, hogy labdába sem rúghatott… 

Nyugi, nyugi, tudom, hogy éreztek. Nem az enyém a lehetőség, hogy megkíséreljem kijuttatni a magyar válogatottat a 2020-as Európa-bajnokságra, de nincs bennem sértettség. Őszintén remélem, hogy a csapat újra sikeres lesz, és minél hamarabb örömet szerez magyar futballszurkolók millióinak!

Shane Tusup a közösségi oldalán írt hosszú bejegyzésben elmélkedik arról, hogy hol is lenne a helye a magyar válogatott mellett. 

Sokan próbáltátok megfejteni, vajon vicceltem vagy sem. Hallottam, a rádióban elmondta egy válogatott labdarúgó, hogy erőnléti edzőként vagy mérkőzések előtt motivátorként tudnék segteni a csapaton. Szerintem igaza van. Tévedés, hogy a modern sportban egy, a taktikához remekül értő szakedző meg tudja váltani a világot, ezek az idők elmúltak.

Persze a végén azért ő is elismeri, hogy ez a részéről inkább vicc volt. Sőt egy szurkolóval több áll a magyar csapat mellett. 

Szóval jó buli volt! Első lettem néhány közönségszavazáson, egy-két sportújságíró is komolyan elkezdett foglalkozni a kinevezésem gondolatával, és több támogatást kaptam, mint valaha reméltem. Köszönöm! Annyira beleéltem magam, hogy egyszer tényleg azzal álmodtam, én állok a magyar kispad mellett. Nem játszottunk fantasztikusan, de sokkal jobban akartuk a győzelmet, és nyertünk, ti pedig fel-le ugráltatok a lelátón. Elmondhatom, hogy nektek köszönhetően ma már a magyar futballszurkolók közé tartozom. Furcsa érzés, hogy bár papíron sok-sok éve a magyar úszótársadalom tagja vagyok, ahhoz hasonló szeretetet, tiszteletet és támogatást, mint amit ti pár hét alatt kimutattatok, onnan soha nem kaptam. Köszönöm nektek, Hajrá, Magyarország!

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/44307/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?