Blogolj!

Kuttor Attila a Mezőkövesd kispadján

Pintér M. Lajos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos honlapján jelentette be kedden délelőtt: Kuttor Attila lett az új vezetőedző. A szakember 2019 nyaráig írt alá.

A Mezőkövesd Zsóry FC jól kezdte a szezont, aztán visszaesett, jelenleg 12 forduló után 9 ponttal a tizenegyedik, kieső helyen tanyázik. Az első két forduló győzelmeit követően nem tudtak újabb diadalt aratni a kövesdiek. A sikertelenség hatására hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontottak a csapatot május óta irányító Radványi Miklóssal, akinek másnapra meg is lett az utódja. A Haladás után a borsodiaké tehát a második edzőcsere ebben a bajnokságban.

Kuttor Attila szombaton Pakson ül le először a Mezőkövesd kispadjára.

"Nagy megtiszteltetés ez a feladat, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat hamar eredményes legyen. Csak a munkában hiszek, igyekszek olyan csapatot kialakítani, amely harcos felfogásban játszik, és amelynek szemmel láthatóan saját stílusa van" - ezzel a rövid nyilatkozattal mutatkozott be az egykori 19-szeres válogatott védő új állomáshelyén.

Kuttor Attila játékosként megfordult a Diósgyőr, a Videoton, a Győr, az MTK, a Debrecen, a Siófok és a Haladás csapatánál. Mezőnyjátékosként 560 mérkőzéssel csúcstartó a magyar élvonalban. Ideiglenes trénerként már bemutatkozott a magyar élvonalban, 2015-ben a Haladást vezényelte egy idegenbeli Lombard Pápa elleni mérkőzésen. A szakember utánpótlásvonalon dolgozott az Illés Akadémiánál, a Haladásnál, majd a Videotonnál.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/43698/pics/lead_800x600.jpg
Kuttor Attila,Labdarúgás,Mezőkövesd,NB I
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?