Blogolj!

Furcsa trió Ózdon – Jobbik-foci, LMP támogatással

Óriási trió állt össze az ózdi labdarúgás mellett. Gál László ügyvezetőként, Urbán Flórián utánpótlás-vezetőként, Váczi Zoltán pedig az egyéni képzésért felelős szakemberként dolgozik az egykor szebb napokat is megélt, jelenleg megyei I. osztályú klubnál. 

Nézzük. 

Gál László, 2004 és 2007 között az FC Fehérvár ügyvezetője volt, a klub viharos időszakában dolgozott Székesfehérváron. Azt megelőzően a Ferencváros technikai vezetője, majd a Budapest Honvéd klubigazgatója volt. Nagy sikertörténet nem fűződik a nevéhez. Fura figurája ő a magyar labdarúgásnak. Ferencváros szurkolóból nőtte ki magagát. 

Váczi Zoltán, kétszeres válogatott labdarúgó, aki a szabadrúgásairól híres, valamint arról a legendáról, amely szerint olykor direkt mellé rúgta a labdát edzésen, hogy a reklámtábla mögött szívhasson egy slukkot a cigijéből. Egy korábbi cikkből azt is tudjuk, hogy korántsem ő itta a legtöbb alkoholt a csapatban, amikor Békéscsabán futballozott. Aztán nem is olyan régen feltűnt az LMP mellett, vagyis a politikába is belekóstolt. 

Urbán Flórián 40 alkalommal szerepelt a válogatottban. Sokan úgy véik, hogy ő egy újpesti ikon. Hatvankét mérkőzésen szerepelt a lila-fehéreknél, csak érdekességként Zalaegerszegen 56 találkozója volt. Játszott Belgiumban és a pályafutása után az NB I-es REAC vezetőedzője is volt. A Jobbik képviselő-jelöltje is volt. Őt is különbő, a vagányságon túlmenő legendák lengik körül. 

Nézzük mit válaszolt, amikor a DigiSport Reggeli Start című műsorában arról kérdezték, hogy miért éppen Ózd. 

Pintéri magasságok. 

Gyerekekkel foglalkoznak, de azt nem is érdemes felvetni, hogy melyikünk bízná rájuk a fiát, vagy a lányát. Inkább egy klasszikus kérdés: melyiküktől venne autót? 

Címkék: Labdarúgás
https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/43214/pics/lead_800x600.png
Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?