Blogolj!

Megdöbbentő adatok: ezt hogy magyarázza meg Thomas Doll?

Kedden a Bajnokok Ligájába került a szlovén bajnok, NK Maribor. A csapat három kört ment a BL-selejtezőjében, míg végül az izraeli bajnokot ejtette ki hatalmas küzdelemben. Magyarországon hosszú évek óta az álom kategóriájába  tartozik, hogy egy csapat bejusson a BL-csoportkörébe. A Fradinál mindig elmondják, hogy ez a cél, majd amikor a macedón 14. helyezett ellen kiesnek, akkor Thomas Doll elmondja, hogy ez a realitás, és valójában nincs is esély a következő években, hogy egy magyar gárda a BL-csoportkörébe jusson.

Most megnéztük a Transfermarkt oldalán, hogy mennyi az FTC és mennyi a Maribor keretének az értéke. A Fradié 12,65 millió euró, míg a Mariboré 12,9 millió euró. A különbség elenyésző, miközben a pályán fényévek választják el egymástól a két csapatot. Mi lehet a magyarázat?

A szlovén Maribor sikere is világosan mutatja, hogy Doll totálisan megbukott

Elsőként adódik, hogy Thomas Doll és teljes stábja totálisan alkalmatlan a feladatára, mivel egy Mariboréhoz hasonló kerettel nem képes még a magyar bajnokságban sem kiemelkedő eredményt elérni. A másik, hogy túl vannak árazva a játékosok. Az én szívemhez a harmadik magyarázat áll legközelebb. Mind a játékosok, mind az edzői stáb egész egyszerűen nem dolgozik, nem csinálnak semmit, mert tudják, hogy értékelhetetlen teljesítmény mellett is megkapják a millióikat.

Mindezek után három tanácsom lenne a Fradi vezetőinek: rúgjanak ki mindenkit a labdarúgócsapat vezetőségéből, utazzanak el Mariborba pár napra, majd pedig mindeni kezdjen el dolgozni, és az értékelhetetlen teljesítménynek legyen következménye. Ha mindezt végrehajtják, lehet nem csak álom lesz a BL.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/41558/pics/lead_800x600.jpg
Bajnokok Ligája,Ferencváros,Labdarúgás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?