Blogolj!

Baji Balázs ígéri, a vb-bronz csak a kezdet

Baji Balázs abban bízik, hogy a múlt heti, londoni atlétikai világbajnokságon szerzett bronzérme egy új kezdet a pályafutásában, és a kiváló 110 méteres gátfutó máris a jövő évi Európa-bajnokságra, a két év múlva esedékes vb-re és a 2020-as olimpiára koncentrál.

A 110 méteres gátfutó az MTI tudósítása szerint az M1-en kedden arról beszélt, hogy hiába végzett a dobogón, nem lehet kijelenteni, hogy mostantól bérelt helye lenne a legjobbak között. "Továbbra is ugyanolyan keményen kell dolgoznom, mint eddig, hogy ott maradjak az élmezőnyben" - fogalmazta meg.

Hozzátette, egyértelműen a mostani eredményt tartja pályafutása eddigi csúcsának, s a siker után könnyebben el fogja hinni, hogy benne van ez az eredmény, ám továbbra is az az elsődleges célja, hogy döntőket fusson a világversenyeken. "Bízom abban, hogy nagyon jó évek állnak előttem. Jövőre Európa-bajnokság, aztán megint vb, majd közeledik a tokiói olimpia is. Remélem, a londoni futás egy új kezdet számomra, és ezentúl magabiztosabban fogok odaállni a rajthoz" - fogalmazott a 28 éves sprinter.

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/41307/pics/lead_800x600.jpg
atlétika,Baji Balázs,világbajnokság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?