Négy újabb halott Magyarországon
744 főre nőtt a hazánkban beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt újabb négy idős krónikus beteg, és 67 főre emelkedett a gyógyultak száma.
Blogolj!

Vizes vb: óriási meccsen nyert a magyar női válogatott

A magyar női válogatott a világbajnokság egyik legjobb mérkőzésén aratott győzelmet, és játszhat az ötödik helyért. 

Az első negyed görög fölényt hozott: Asimaki révén megszerezték a vezetést, majd a negyed végére rutinos játékosaik vezérletével 4-2-es előnyre tettek szert. 

Fotó: MTI

A magyar kapuban Kasó Orsolya kezdett, ám Bíró Attila még az első negyedben cserélt, és Gangl Edina remek teljesítménye is kellett ahhoz, hogy változás álljon be a játékban, ám ez nem ment hirtelen: a görögök 6-3-as előnnyel mehettek szünetre.

Nem volt benne a játékban a magyar fordítás, ezért is volt meglepő amit a harmadik negyedben látott a publikum. Zsinórban öt magyar gól született: Takács, Gurisatti, Szilágyi és Keszthelyi teljesítménye is alaposan feljavult. Szilágyi Dorottya negyedik negyed elején szerzett góljával aztán már 9-6-ra vezetett a magyar válogatott. 

Ekkor jött el az újabb fordulat, hiszen a görögök szinte pillanatok alatt felzárkóztak egy gólra hátrányba. Két perccel a vége előtt aztán Keszthelyi újra betalált, megnyugtató előnyhöz juttatva a hazai csapatot. A görögök hiába szépítettek ismét, egyenlíteni már nem tudtak, így Magyarország nyerte meg a mérkőzést 10-9 arányban.

A magyar csapat az ötödik helyért pénteken 13.30-tól Olaszországgal játszik. Görögország ellenfele Ausztrália lesz. 

https://sport.blogstar.hu/./pages/sport/contents/blog/40647/pics/lead_800x600.jpg
FINA VB 2017,vízilabda
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?